ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Παναθηναϊκός θέλει να μην ξανασφυρίξει ο Σκουλάς

SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιάννης Αλαφούζος ήταν έξαλλος με τις αποφάσεις του διαιτητή VAR, Μανώλη Σκουλά, στο ματς με την Ξάνθη και θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να μην σφυρίξει ξανά σε αγώνα του Παναθηναϊκού.

Με τον διαιτητή VAR, Μανώλη Σκουλά από τη Θεσσαλία, τα έχουν κυρίως στον Παναθηναϊκό μετά τις δυο εις βάρος τους αποφάσεις στο ματς με την Ξάνθη οι οποίες και αποδείχτηκαν καταδικαστικές για το τριφύλλι.

Μάλιστα ο Γιάννης Αλαφούζος ήταν έξαλλος και για αυτό άλλωστε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός και σε αντίθεση με όσα μας συνήθιζε τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έβγαλε και ανακοίνωση εις βάρος της διαιτησίας.

Επιθυμία του ισχυρού άνδρα της πράσινης ΠΑΕ είναι η καρατόμηση του και να μη ξανασφυρίξει ο Σκουλάς και αν δεν το καταφέρουν αυτό τουλάχιστον να μην τον βρουν ξανά στο διάβα τους, τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Ο Σκουλάς άλλωστε ήταν ο ρέφερι του αγώνα της πρεμιέρας του Παναθηναϊκού με τη Λαμία ο οποίος δεν είχε δει το χέρι του Βύντρα σε κανονική ροή αγώνα και εν συνεχεία χρειάστηκε το VAR για να δει το καθαρό απλωμένο χέρι του Πλιάτσικα για να δώσει πέναλτι υπέρ του τριφυλλιού. Στο ίδιο ματς βέβαια είχε χαριστεί στον Μακέντα καθώς θα μπορούσε να του δείξει κόκκινη αντί για κίτρινη σε ένα μαρκάρισμα του Ιταλού επιθετικού.

Οι πράσινοι μάλιστα... "χτύπησαν" και την πόρτα της UEFA θέλοντας να κάνουν τα παράπονα τους σχετικά με τη διαιτησία στη Super League και δη στην αναμέτρηση με την Ξάνθη αλλά η απάντηση ήταν "Με εσάς τους Έλληνες, δεν μπορούμε να βγάλουμε άκρη" και το θέμα έμεινε εκεί.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ