ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Ο Παναθηναϊκός θέλει Ελ Ασέν από τη Βαγιαδολίδ"

"Ο Παναθηναϊκός θέλει Ελ Ασέν από τη Βαγιαδολίδ"

Ο Παναθηναϊκός εξετάζει σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ την περίπτωση του 22χρονου Μαυριτανού μέσου της Βαγιαδολίδ, Μουκτάρ Σίvτι Ελ Ασέν, για τη θέση του Ανουάρ. Καμία κρούση τονίζουν στο Sport24.gr από την ομάδα της Καστίλλης και Λεόν.

Ο Παναθηναϊκός είναι δεδομένο ότι θα ενισχυθεί στη μεσαία γραμμή, καθώς ο Ανουάρ Τουχάμι θα πρέπει να επιστρέψει στη Βαγιαδολίδ από την οποία αποκτήθηκε με τη μορφή εξάμηνου δανεισμού τον περασμένο Ιανουάριο.

Ο 25χρονος μέσος από τη Θέουτα στα λεπτά που έχει αγωνιστεί έχει αφήσει σαφέστατα δείγματα γραφής της ποιότητάς του, αλλά όπως έχει τονίσει σε διαδοχικές συνεντεύξεις κατά την περίοδο της καραντίνας στόχος του είναι να επιστρέψει και να καθιερωθεί στη Βαγιαδολίδ.

Σύμφωνα με τη σελίδα "Pucela Fichajes" που ασχολείται με την ομάδα, οι πράσινοι εξετάζουν έναν ακόμη παίκτη από τη Βαγιαδολίδ για ν' αναπληρώσουν το κενό που θ' αφήσει η αποχώρηση του Ανουάρ.

Είναι ο 22χρονος Μαυριτανός μέσος, Μουκτάρ Σίτι Ελ Ασέν, ο οποίος τον περασμένο Ιανουάριο παραχωρήθηκε δανεικός στην ομάδα της Segunda, Λούγκο.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα οι δυο ομάδες έχουν καλές σχέσεις από την υπόθεση του Ανουάρ και οι μπλανκιβιολέτας θ' επεκτείνουν τις επόμενες ημέρες το συμβόλαιό του (εκπνέει στο τέλος της σεζόν) με σκοπό να τον δανείσουν σε κάποια ομάδα για να πάρει λεπτά συμμετοχής.

Ο Ελ Ασέν γεννήθηκε στο Αραφάτ και μετακόμισε σε ηλικία 16 ετών για να ενταχθεί στις ακαδημίες της Λεβάντε. Το 2018 μετακόμισε στη Βαγιαδολίδ.

ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ Η ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Άνθρωπος που έχει κυρίαρχο ρόλο στη λήψη αποφάσεων για τα μεταγραφικά της Βαγιαδολίδ διέψευσε σε επικοινωνία με το Sport24.gr ότι υπάρχει θέμα. "Δεν υπάρχει κάτι, δεν υπάρχει καμία κρούση", ήταν η λιτή τοποθέτηση της ισπανικής ομάδας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ