ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Ο Παναθηναϊκός συζητά για τον Ουμούτ Ναγίρ"

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΩΝΗ ΚΑΙ ΝΙΚΟΥ ΝΤΑΜΠΙΖΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Δώνης, Νταμπίζας EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με αναφορές στον τουρκικό Τύπο, ο Παναθηναϊκός κατέθεσε νέα πρόταση για τον 25χρονο επιθετικό της Μπεσικτάς, Ουμούτ Ναγίρ. (VIDEO)

Ο Νίκος Νταμπίζας αναμένει τις εξελίξεις από το ραντεβού του εκπροσώπου του Κόλμπεϊν Σίγκθορσον με τους ιθύνοντες της Ναντ για τη λύση του συμβολαίου τους, ενώ έχει stand by τον Φεντερίκο Μακέντα ως πρώτη εναλλακτική επιλογή για την επίθεση.

Ωστόσο, στην Τουρκία αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκός έχει επιδείξει έντονο ενδιαφέρον τις τελευταίες ώρες για τον 25χρονο επιθετικό της Μπεσικτάς, Ουμούτ Ναγίρ. Τα τουρκικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι η πρόταση του Τριφυλλιού προβλέπει δανεισμό του Τούρκου στράικερ με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.

Τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι οι εξελίξεις αναμένονται στις επόμενες 2 ώρες, αφού ο Ναγίρ δεν είναι ελεύθερος και η υπόθεση του πρέπει να τελειώσει μέχρι το τέλος της ημέρας, διότι λήγει η θερινή μεταγραφική περίοδος.

Ο Ναγίρ αγοράστηκε πριν δύο μήνες από τη Μπεσίκτας έναντι 250.000 ευρώ, μετά από μία καλή σεζόν στην Οσμάνλισπορ με 14 γκολ και 3 ασίστ σε 30 συμμετοχές. Ωστόσο, δεν κέρδισε την εμπιστοσύνη της τεχνικής ηγεσίας και παραχωρείται προτού καν αγωνιστεί στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ