ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Θρίλερ για τον φορ στον Παναθηναϊκό

Hungary's Laszlo Kleinheisler, left, challenges Iceland's Kolbeinn Sigthorsson during the Euro 2016 Group F soccer match between Iceland and Hungary at the Velodrome stadium in Marseille, France, Saturday, June 18, 2016. (AP Photo/Ariel Schalit)
Hungary's Laszlo Kleinheisler, left, challenges Iceland's Kolbeinn Sigthorsson during the Euro 2016 Group F soccer match between Iceland and Hungary at the Velodrome stadium in Marseille, France, Saturday, June 18, 2016. (AP Photo/Ariel Schalit) AP

Το ραντεβού του ατζέντη του Σίγκθορσον με τους ανθρώπους της Ναντ θα καθορίσει τις κινήσεις του Νταμπίζα για τον στράικερ του Παναθηναϊκού.

Η σημερινή μέρα είναι η καταληκτική για τη μεταγραφή του ξένου επιθετικού στον Παναθηναϊκό. Ο Νίκος Νταμπίζας έχει αποφασίσει να μην χρησιμοποιήσει την προθεσμία του Σεπτεμβρίου για τους ελεύθερους, παρά μόνο για τα διαδικαστικά και για τις υπογραφές. Ουσιαστικά, σήμερα θα επιλέξει τον στράικερ και ο ποδοσφαιριστής θα έρθει στην Αθήνα στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Με τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί, ο Φεντερίκο Μακέντα συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες απ' όλους.

Ο Ιταλός επιθετικός είναι ελεύθερος, έχει συμφωνήσει με τον Νταμπίζα και περιμένει την ειδοποίηση του για να μπει στο αεροπλάνο.Από εκεί και πέρα, ο Νταμπίζας θα εξαντλήσει τα περιθώρια για τον Κόλμπεϊν Σίγκθορσον. Ο αδερφός του Ισλανδού επιθετικού ο οποίος εκτελεί και χρέη μάνατζερ, έχει μεταβεί στη Γαλλία και θα έχει ραντεβού μέχρι το μεσημέρι με τους ιθύνοντες της Ναντ για να λύσουν το συμβόλαιο. Εφόσον προκύψουν θετικές ειδήσεις, τότε ο Σίγκθορσον έχει την προτίμηση του Νταμπίζα.

Στο μεταξύ, τα τουρκικά ΜΜΕ έκαναν λόγο για επαφή του Νταμπίζα με τους ανθρώπους της Μπεσίκτας για τον 25χρονο Ουμούτ Ναγίρ. Ο τεχνικός διευθυντής ήθελε τον Τούρκο κυνηγό ως δανεικό με οψιόν αγοράς και δεν αποδέχτηκε να τον πάρει μόνο για ένα χρόνο. Τέλος, ο 23χρονος Βόσνιος Ελβίρ Κόλιτς εντάχθηκε στο δυναμικό της Κραϊόβα.

Photo credits: (AP Photo/Ariel Schalit)

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ