ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Ο Παναθηναϊκός παίρνει τον Σίγκθορσον"

Iceland's Kolbeinn Sigthorsson, right, celebrates after scoring his side's first goal during the Euro 2016 quarterfinal soccer match between France and Iceland, at the Stade de France in Saint-Denis, north of Paris, France, Sunday, July 3, 2016. (AP Photo/Michael Sohn)
Iceland's Kolbeinn Sigthorsson, right, celebrates after scoring his side's first goal during the Euro 2016 quarterfinal soccer match between France and Iceland, at the Stade de France in Saint-Denis, north of Paris, France, Sunday, July 3, 2016. (AP Photo/Michael Sohn) AP

Ο 28χρονος στράικερ της Ναντ, Κολμπέιν Σίγκθορσον φαίνεται πως είναι ο επιθετικός τον οποίο προσπαθεί να κλείσει ο Νίκος Νταμπίζας τις τελευταίες ώρες. (VIDEO)

Ο Κολμπέιν Σίγκθορσον φαίνεται πως είναι ο ποδοσφαιριστής στον οποίο έχει επικεντρώσει τις προσπάθειες του ο Νίκος Νταμπίζας. Ο αδερφός και μάνατζερ του 28χρονου επιθετικού, αποκάλυψε σε ισλανδική ιστοσελίδα ότι έχει προχωρημένες επαφές με ανθρώπους του Παναθηναϊκού για τη μεταγραφή.

Ο Άντρι Σίγκθορσον μίλησε στο " 433.is" και ανέφερε ότι ο Παναθηναϊκός έχει δείξει ενδιαφέρον για τον αδερφό του, Κολμπέιν Σίγκθορσον, ενώ και εκείνος επιθυμεί να μετακομίσει στην Αθήνα. Πλέον, η ολοκλήρωση της συμφωνίας εξαρτάται από τη διοίκηση της Ναντ.

Ο Σίγκθορσον έχει συμβόλαιο με τη γαλλική ομάδα έως τον Ιούνιο του 2020, όμως δεν συμπεριλαμβάνεται στον σχεδιασμό του προπονητή, Μιγκέλ Καρντόσο. Δεν είναι ξεκάθαρο εάν ο Νταμπίζας προσπαθεί να κλείσει τη συμφωνία με δανεισμό ή ως ελεύθερο.

Η Ναντ απέκτησε τον Σίγκθορσον τον Ιούλιο του 2015 από τον Άγιαξ, έναντι 3,5 εκατομμυρίων ευρώ. Το καλοκαίρι του 2016, ο Σίγκθορσον ήταν βασικός στην πορεία της Ισλανδίας μέχρι τα προημιτελικά του Euro 2016, σκοράροντας το 2-1 στη νίκη επί της Αγγλίας στη φάση των «16».

Μετά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, η Γαλατάσαραϊ πήρε τον Ισλανδό στράικερ από τη Λανς ως δανεικό με οψιόν αγοράς 3,8 εκατομμυρίων ευρώ. Ωστόσο, εκεί άρχισαν τα δύσκολα... Ο Σίγκθορσον τραυματίστηκε στον μηνίσκο του αριστερού γονάτου τον Σεπτέμβριο και δεν αγωνίστηκε ποτέ στην Τουρκία, με τη Γαλατά να διακόπτει το δανεισμό του τον Δεκέμβριο. Έκτοτε, ο Σίγκθορσον έκανε μόλις 4 συμμετοχές, δύο τη σεζόν 2016-2017 και δύο τη σεζόν 2017-2018.

ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ

Δύο ημέρες πριν από τη λήξη της θερινής μεταγραφικής περιόδου, ο Παναθηναϊκός ψάχνει ακόμα τον "φουνταριστό" του.

Πλην του Σίγκθορντσον ο Ιταλός Φεντερίκο Μακέντα είναι ο ποδοσφαιριστής ο οποίος ιεραρχείται πιο ψηλά, αλλά θεωρείται εναλλακτική.

Τα ρεπορτάζ των Ιταλών για υπογραφές την Τετάρτη (29/8) δεν επιβεβαιώθηκαν και ο Μακέντα περιμένει την ειδοποίηση του Νταμπίζα. Πάντως, ο 27χρονος στράικερ έχει προτάσεις από τη Serie B και ίσως προτιμήσει κάποια από αυτές.

Στη Βοσνία επανέφεραν στην επικαιρότητα τον Ελβίρ Κόλιτς, της Κρούπα. Ο Παναθηναϊκός είχε συνδεθεί με τον 23χρονο Βόσνιο στις αρχές Ιουλίου μετά από δηλώσεις του προέδρου της ομάδας του, αλλά τίποτα δεν επιβεβαιώθηκε στην πράξη. Για τον Κόλιτς φέρονται να ενδιαφέρονται ακόμα η Κραΐόβα, η Μπέβερεν και οι Ρέιντζερς.

Στην Τουρκία γράφτηκε ότι ο Παναθηναϊκός έχει προσεγγίσει τη Μπεσίκτας για τον επιθετικό, Ομούτ Ναγίρ. Ο 25χρονος Τούρκος στράικερ παραχωρείται δανεικός και τον θέλουν οι Μαλάτιασπορ, Ρίζεσπορ, Ακχίρσασπορ. Ο Ναγίρ ήταν το τελευταίο όνομα που βγήκε στην επικαιρότητα.

Όσο για το... σήριαλ με τον Καμίλ Γκροσίτσκι, ο Πολωνός εξτρέμ φαίνεται πως θα καταλήξει στην Τουρκία. Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής που εμφανίστηκε στο προσκήνιο του Τριφυλλιού επειδή τον εκπροσωπεί ο Ζάχαβι, αναμένεται να αγωνιστεί στη Μπούρσασπορ με δανεισμό από τη Χαλ Σίτι.

Photo credits: AP Photo/Michael Sohn

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ