ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Αλαφούζος προκηρύσσει την ΑΜΚ του Πιεμπονγκσάντ

Ο Αλαφούζος προκηρύσσει την ΑΜΚ του Πιεμπονγκσάντ

Η μεταβίβαση των μετοχών από τον Αλαφούζο στον Πιεμπονγκσάντ θα συνοδευτούν από Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου για την "Pan Asia". Διαβάστε στο Sport24.gr.

Η Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου που θα επισφραγίσει την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς του Παναθηναϊκού, θα αποφασιστεί την Πέμπτη (14/6)! Κατόπιν εντολής του Γιάννη Αλαφούζου, θα συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ με θέμα την σύγκληση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, που θα προκηρύξει ΑΜΚ.

Ο Αλαφούζος δεν έχει γνωστοποιήσει ακόμα το προτεινόμενο ποσό, το οποίο το έχει συμφωνήσει με τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ στο πλαίσιο της συνολικής συναλλαγής τους. Πάντως, η ΑΜΚ αναμένεται να ανοίξει στα τέλη Ιουλίου, αφού ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη μία άλλη, ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ που κλείνει στις 7 Ιουλίου.

Με βάση τον οδικό χάρτη για το deal, η μεταβίβαση των μετοχών του Αλαφούζου θα πραγματοποιηθεί παράλληλα με την καταβολή των χρημάτων από τον Πιεμπονγκσάντ. Ουσιαστικά, πρόκειται για μία δικλείδα ασφαλείας που εξασφαλίζει και τις δύο πλευρές.

Σε πρώτη φάση, ο Αλαφούζος θα ορίσει τον Πιεμπονγκσάντ ως πληρεξούσιο των μετοχών του, ώστε ο Ταϊλανδός να ασκεί διοίκηση προτού πάρει τις μετοχές. Αυτό αναμένεται να συμβεί στις 27 Ιουνίου, με την υπογραφή των απαραίτητων εγγράφων. Η ΠΑΕ θα περάσει οριστικά στην κατοχή του Ταϊλανδού στα τέλη Ιουλίου, με την κάλυψη της ΑΜΚ από την "Pan Asia"...

Η ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΠΙΕΜΠΟΝΓΚΣΑΝΤ

Ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ θα βρεθεί ξανά στην Αθήνα, αλλά πιθανότατα στην αρχή της επόμενης εβδομάδας και όχι στη διάρκεια της τρέχουσας. Η Deloitte θα ολοκληρώσει τον οικονομικό έλεγχο της ΠΑΕ την Τετάρτη (13/4) και θα συντάξει άμεσα το πόρισμα, ώστε να το παραδώσει στον Ταϊλανδό μόλις φτάσει στην πρωτεύουσα. Εφόσον από τα ευρήματα δεν προκύψει κάτι συγκλονιστικό, δεν υφίσταται ουσιαστικός λόγος για επιπλοκές...

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Jason Statham με μαγιό και μαλλιά: Ένα βίντεο που θα σε λυγίσει

Την ώρα που εσύ κάνεις τις βουτιές σου, κάποιος βούτηξε στην εποχή που ο Jason ήταν ένας ανερχόμενος αθλητής των καταδύσεων.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24