ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νέα αλλαγή στάσης από τον Μολέντο

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ροντρίγκο Μολέντο ανέφερε στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού ότι τελικά προτιμά να πάει στην Ιντερνασιονάλ και αυτοί τον πιέζουν να δεχτεί την πρόταση του ΠΑΟΚ.

Τον απρόβλεπτο χαρακτήρα του επιβεβαίωσε εκ νέου ο Ροντρίγκο Μολέντο. Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής μίλησε το απόγευμα της Τετάρτης (17/1) με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και τόνισε ότι προτιμά να επιστρέψει στο Πόρτο Αλέγκρε, από την μετακόμισή του στη Θεσσαλονίκη.

Ο Μολέντο εξήγησε ότι για οικογενειακούς λόγους θέλει να επαναπατριστεί από τώρα, παρότι αναγνωρίζει ότι η προσφορά του ΠΑΟΚ αποτελεί μία οικονομική ευκαιρία. Για αυτό, ζήτησε από τους «πράσινους» διοικούντες να διακόψουν τις συνομιλίες με τις άλλες ελληνικές ομάδες.

Επίσης, τους ενημέρωσε ότι στις επόμενες ημέρες, η Ιντερνασιονάλ θα επανέρθει με πρόταση, προκειμένου να τον αγοράσει άμεσα και να μην περιμένει τον Ιούλιο. Μία εξέλιξη που «διαρρέουν» από το βράδυ της Τρίτης οι ιθύνοντες της «κολοράντο».

Πάντως, ακόμα η υπόθεση του Μολέντο δεν έχει κλείσει. Ο 30χρονος αμυντικός αλλάζει τις απόψεις του μόλις δεχτεί πίεση και ήδη από τον Παναθηναϊκό άρχισαν ξανά να τον προτρέπουν να δεχτεί την πρόταση του ΠΑΟΚ, για να βοηθήσει και το Τριφύλλι. Άλλωστε, ο ίδιος παίκτης συμφώνησε με τον ΠΑΟΚ μερικές ώρες πριν…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ξεκάθαροι στον Ολυμπιακό για τον Μολέντο
Με Μολέντο η προπόνηση
Μέσα η ΑΕΚ για Μολέντο

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ