ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με Κουρμπέλη στα χαφ η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού

ΦΙΛΙΚΟ / ΟΜΟΝΟΙΑ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΟΜΟΝΟΙΑ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Γιώργος Δώνης επέλεξε να χρησιμοποιήσει στα χαφ τον Δημήτρη Κουρμπέλη και να αφήσει αναλλοίωτη την αμυντική του γραμμή. Και πάλι φορ ο Μουνιέ.

Την χρησιμοποίηση του Κουρμπέλη στα χαφ και όχι στην άμυνα επέλεξε τελικά ο Γιώργος Δώνης για το ματς με τη Ξάνθη αφήνοντας αναλλοίωτη την αμυντική του γραμμή και κάνοντας μόνο μια αλλαγή σε σχέση με το φιλικό με τον Λεβαδειακό που αποτέλεσε την πρόβα τζενεράλε. Επίσης ο 49χρονος τεχνικός θα χρησιμοποιήσει ως σέντερ φορ και πάλι τον Αντονί Μουνιέ.

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού σε αυτό το 3-4-2-1 με το οποίο θα παρατάξει τους πράσινους ο Δώνης αποτελείται από τους Διούδη κάτω από τα γκολπόστ. Η τριάδα της άμυνας θα είναι οι Πούγγουρας, Κολοβέτσιος και Οικονόμου ενώ στην τετράδα μπροστά θα αγωνιστούν στις δυο πλευρές οι Κουλιμπαλί και Ινσούα με τους Κουρμπέλη και Δώνη να είναι τα δυο χαφ.

Μπροστά τους θα παίξουν οι Μπουζούκης στα δεξιά και Χατζηγιοβάνης στα αριστερά και στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Μουνιέ.

Στον πάγκο για τον Δώνη θα είναι οι: Κότσαρης, Γιόχανσον, Τζανδάρης, Χατζηθεοδωρίδης, Στάικος, Εμμανουηλίδης, Μαυρομάτης και ενώ εκτός αποστολής έμειναν οι Σέχου, Ξενόπουλος.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ