ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κοτσόλης: "Αυτοί στο ΣΕΦ έχουν πολλή πλάκα"

Κοτσόλης: "Αυτοί στο ΣΕΦ έχουν πολλή πλάκα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Στέφανος Κοτσόλης σχολίασε αρνητικά το όχι των παικτών του Ολυμπιακού στην Εθνική εξαιτίας του Πιτινό και θυμήθηκε τα χρόνια ποιοι κάποιοι στερούσαν τα πρωταθλήματα από τον Παναθηναϊκό με τους πράσινους να παίζουν κανονικά στην Εθνική.

Ο παλαίμαχος γκολκίπερ του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδας, Στέφανος Κοτσόλης, δεν συνηθίζει να σχολιάζει τα αθλητικά δρώμενα ενώ σε όλη του την πορεία παρά το γεγονός ότι έχει αγωνιστεί κυρίως σε Παναθηναϊκό και ΑΕΛ έχει φροντίσει να μην χρωματιστεί ως αθλητής.

Από την άλλη όμως εκτός από το ποδόσφαιρο του αρέσει αρκετά και το μπάσκετ. Τόσο ώστε να παρακολουθεί αλλά και να αγωνίζεται μαζί με φίλους του.

Για αυτό και ενώ όπως ήδη γράψαμε δεν το συνηθίζει το απόγευμα της Παρασκευής ασχολήθηκε με το θέμα που αποκάλυψε το Sport24.gr για την άρνηση των Πρίντεζη, Παπανικολάου και Κόνιαρη να παίξουν στην Εθνική με τον Ρικ Πιτίνο στον πάγκο.

Ο Κοτσόλης αφού σχολίασε με ειρωνικά αυτή την απόφαση εν συνεχεία θυμήθηκε εποχές όπου ο Παναθηναϊκός δικαιούνταν το πρωτάθλημα και το έχανε με το "έτσι θέλω" αλλά την ίδια ώρα οι ποδοσφαιριστές των πράσινων ήταν κανονικά μέλη των Εθνικών ομάδων και αποτελούσαν τους στυλοβάτες της Εθνικής ανδρών.

Χαρακτηριστικά έγραψε στο instagram:

"Αυτοί στο ΣΕΦ τελικά έχουν πολλή... πλάκα. Εγώ λέω αφού είναι στην Εθνική ο Πιτίνο να μην κατέβουν την άλλη εβδομάδα.

Δεν νομίζω ότι θεωρούμαι από τους αθλητές που εκφράζουν άποψη με βάση το σύλλογο που αγαπούν.

Αυτό που ξέρω όμως είναι ότι κάποιες χρονιές που θα έπρεπε η ομάδα μου να έχει πάρει το πρωτάθλημα, μας το στερούσαν με το "έτσι θέλω" κάνοντας επίδειξη δύναμης.

Την ίδια ώρα οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού όχι μόνο πήγαιναν στην Εθνική αλλά έδιναν τον καλύτερο τους εαυτό και τιμούσαν το εθνόσημο. Αυτά...".

Και λίγη ώρα αργότερα μετά την αντίδραση που προκάλεσε το ποστάρισμα του σημείωσε: "Για κάποιους που διαφωνούν... σέβομαι την άποψης τους αλλά αν ήταν προπονητής στην εθνική ποδοσφαίρου ο Βαλβέρδε ή ο Σάντος (κύριοι με όλη τη σημασίας της λέξης) και με καλούσαν εγώ θα πήγαινα...".

Κοτσόλης: "Αυτοί στο ΣΕΦ έχουν πολλή πλάκα"
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ