ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κολοβέτσιος: Από το "ποιος, εγώ;" πριν μπει αλλαγή, στο γκολ της ανατροπής!

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Δείτε σε VIDEO στην παρακάμερα του Παναθηναϊκού από το ντέρμπι με την ΑΕΚ πώς ο Δημήτρης Κολοβέτσιος από το γεμάτο βλέμμα απορίας όταν πέρασε στο παιχνίδι, μετατράπηκε σε απόλυτο πρωταγωνιστή εντός γηπέδου και αποδυτηρίων. (VIDEO)

Ο Παναθηναϊκός έφτασε σε μια επική ανατροπή την Κυριακή το βράδυ επί της ΑΕΚ με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Κολοβέτσιο που πέτυχε το 3-2. Τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό που μπήκε στην αναμέτρηση στο 86' και σκόραρε στο 88' στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα.

Δείτε στο VIDEO με την παρακάμερα από το ντέρμπι που ετοίμασε ο Παναθηναϊκός πως ο Κολοβέτσιος από το γεμάτο απορία βλέμμα και το "Εγώ" έγινε ο απόλυτος πρωταγωνιστής και ο παίκτες που εισέπραξε τις περισσότερες αγκαλιές εντός και εκτός αποδυτηρίων και το "Τι έκανες ρε αγόρι μου, τι έκανες" του Γρηγόρη Παπαβασιλείου στη φυσούνα του ΟΑΚΑ.

Σε μια παρακάμερα δέκα απολαυστικών λεπτών μπορείτε να δείτε το ξέσπασμα στο 2-1 αλλά και τους "διπλούς" πανηγυρισμούς εξαιτίας του VAR στο 2-2.

Η χαρακτηριστική στιγμή όμως είναι όταν ο Δημήτρης Κολοβός είναι έτοιμος να περάσει στο γήπεδο, απλά βάζει τις επικαλαμίδες του ώστε να αντικαταστήσει τον Χατζηγιοβάνη και στο επόμενο πλάνο φαίνεται ο Δημήτρης Κολοβέτσιος να ρωτάει απορημένος "Εγώ;;;".

Το γκολ του έμπειρου αμυντικού φέρνει όλους τους παίκτες μέσα στο γήπεδο ενώ η λήξη βρίσκει άπαντες να πηγαίνουν πάνω στον έμπειρο αμυντικό με πρώτο τον Κολοβό για να του δώσουν συγχαρητήρια. Ακολούθησε ο Κώστας Αποστολάκης που του λέει: "Μωρί παικτάρα" ενώ πάνω του πάνε και οι Διούδης, Χατζηγιοβάνης.

Εν συνεχεία οι πράσινοι γίνονται ένα με τον κόσμο και τραγουδούν το "χόρτο μαγικό" με μπροστάρη τον Μπουζούκη αλλά τα συγχαρητήρια προς τον Κολοβέτσιο δεν σταματάνε με τον Μάκη Αγγελίνα να τον περιμένει πριν οι παίκτες μπουν στα αποδυτήρια και να του λέει: "Μπράβο Δημητράρα" ενώ στα αποδυτήρια όπου και πάλι ο Κολοβέτσιος βρέθηκε στο επίκεντρο ο Γιάννης Μπουζούς τον πήρε αγκαλιά και τον σήκωσε στον αέρα αποθεώνοντας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ