ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Καρλίτος: "Έχουμε καλή χημεία με τον Μακέντα"

ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Καρλίτος αρχίζει να βρίσκει το ρυθμό του, ήταν καλός στο δεύτερο μέρος του φιλικού με τον ΠΑΟΚ και μίλησε για τη συνεργασία του στην επίθεση του Παναθηναϊκού με τον Μακέντα.

Ο Καρλίτος για πρώτη φορά μετά από οκτώ μήνες πήρε ένα 90λεπτο στα πόδια του και είναι γεγονός πως στο δεύτερο μέρος του φιλικού του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ έδειξε αρκετά καλά στοιχεία. Με το τέλος της αναμέτρησης μίλησε στο "Παναθηναϊκός TV" για τη συνεργασία του με τον Φεντερίκο Μακέντα και όχι μόνο λέγοντας:

Πέρασε αρκετός χρόνος μέχρι να αρχίσεις να παίρνεις παιχνίδια με τη φανέλα του Παναθηναϊκού;
"Όντως ο χρόνος ήταν μακρύς, δύσκολος αλλά έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για να μπορέσω και εγώ να πάρω μέρος στα παιχνίδια και είμαι χαρούμενος για αυτό".

Ο Παναθηναϊκός έχασε αλλά πως είδες την ομάδα σε σχέση με τα προηγούμενα φιλικά;
"Σήμερα δεν νικήσαμε αλλά θα έλεγα πως η ομάδα ήταν καλύτερη αρχίζουμε να δένουμε, υπάρχει βελτίωση θα κοιτάξουμε να κάνουμε το καλύτερο σαν ομάδα όταν ξεκινήσει η χρονιά".

Ο κόσμος έχει υψηλές απαιτήσεις από τον Μακέντα και εσένα;
"Είναι αλήθεια πως έχουμε καλή χημεία με τον Μακέντα και εντός και εκτός γηπέδου αλλά όχι μόνο μαζί του. Είμαστε όλοι μια οικογένεια, και οι παίκτες και το σταφ. Αποτελούμε μια ομάδα και κοιτάμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό".

Έχοντας βιώσει την ομάδα αυτούς τους εξί μήνες από κοντά τι έχεις δει;
"Όπως όλοι γνωρίζουν ήρθα τον Ιανουάριο. Δεν μπροούσα να αγωνιστώ αλλά ήθελα να έρθω για να γνωρίσω την Παναθηναϊκή οικογένεια. Είναι ένας καλός σύλλογος, με έντιμη ατμόσφαιρα και πιστεύω πως ενωμένοι και με δουλειά μπορούμε να κάνουμε αρκετά πράγματα".

ΧΡΙΣΤΟΓΕΩΡΓΟΣ: "ΕΙΧΑΜΕ ΘΕΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ"

Από την πλευρά του ο Νίκος Χριστογεώργος υποστήριξε στις δηλώσεις του με το τέλος της αναμέτρησης στο "Παναθηναϊκός TV":

"Πιστεύω ότι είναι θετική η εικόνα μας και σε σχέση με το τελευταίο φιλικό με τη Λαμία. Ήμασταν απειλητικοί, είχαμε την κατοχή, ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, δικαιούμασταν ένα γκολ".

Για το γκολ που δέχτηκε:
"Σε αυτή την ηλικία μαθαίνεις, δεν το βάζουμε κάτω, από τα λάθη μας μαθαίνουμε και συνεχίζουμε".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ