ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Καμπετσής: "Δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό για τον κόσμο"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Αργύρης Καμπετσής πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς στάθηκε στην όρεξη, στο κίνητρο και τη θέληση για ποδόσφαιρο που έχουν οι νεαροί παίκτες των πράσινων.

Ο Αργύρης Καμπετσής στο ματς με τη Λαμία έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού αγωνιζόμενος στο δεύτερο μέρος και βοηθώντας το τριφύλλι να φτάσει στη νίκη με 3-1.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο νεαρός επιθετικός στάθηκε στο κίνητρο, την όρεξη και τη θέληση για το ποδόσφαιρο που έχουν οι νεαροί ποδοσφαιριστές.

"Είμαστε μια νεανική ομάδα, έχουμε όρεξη, έχουμε κίνητρο για το ποδόσφαιρο. Και δείξαμε στον κόσμο σήμερα ότι το θέλαμε πάρα πολύ όπως και το προηγούμενο παιχνίδι".

Το να φοράς τη φανέλα του Παναθηναϊκού είναι σημαντικό, πόσο μάλλον για εσάς τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, πως αισθάνεστε;
"Το να φοράς τη φανέλα του Παναθηναϊκού είναι σημαντικό πράγμα. Είναι από τις μεγαλύτερες ομάδας της Ελλάδας. Δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό για τον κόσμο".

Τι μήνυμα θα ήθελες να περάσεις στον κόσμο;
"Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω τόσο εγώ όσο και όλα τα παιδιά γιατί μας στήριξαν από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και τους θέλουμε δίπλα μας σε κάθε παιχνίδι".

ΚΟΛΟΒΕΤΣΙΟΣ: "ΟΙ ΝΕΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑΛΕΝΤΟ, ΑΚΟΥΝΕ"

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Κολοβέτσιος υποστήριξε μετά το τέλος της αναμέτρησης:

"Είμαστε τέσσερα-πέντε παιδιά ποιο έμπειρα από τους υπόλοιπους. Μας έχει ανατεθεί ο ρόλος από τον προπονητή να είμαστε κάτι σαν οδηγοί μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Θεωρώ ότι τα πηγαίνουμε καλά σαν ομάδα. Οι νέοι ακούνε, έχουν ταλέντο. Αν συνεχίσουμε έτσι οι επιτυχίες είναι μπροστά μας".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ