ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Καμπέσας: "Είναι ειλικρινά απίστευτο"

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏ - ÁÈËÅÔÉÊ ÌÐÉËÌÐÁÏ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - ATHLETIC BILBAO (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
Καμπέσας, Ζέκα EUROKINISSI SPORTS

Ο Μπράιαν Καμπέσας αδυνατούσε να πιστέψει πώς κατέρρευσε έτσι ο Παναθηναϊκός και μέσα σε επτά λεπτά δέχτηκε τρία γκολ από την Αθλέτικ Μπιλμπάο στη Λεωφόρο.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε 2-3 από τη Μπιλμπάο και ο Μπράιαν Καμπέσας ανέφερε μετά το ματς στην Cosmote TV: " Είναι ειλικρινά απίστευτο που συνέβη απόψε, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είμαστε μια νέα ομάδα, με μεγάλη όρεξη και στη ρεβάνς μπορούμε να ελπίζουμε στην ανατροπή.

Για 60-65 λεπτά είχαμε ωραία εμφάνιση, καλό ρυθμό. Μετά το πρώτο γκολ χάσαμε τη συγκέντρωση και την αυτοπεποίθηση. Συνεχίζουμε τη δουλειά για να φτάσουμε σε καλό αποτέλεσμα, να δείξουμε τις αρετές μας και ενδεχομένως να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολη έδρα το Σαν Μαμές. Με δουλειά και αν είμαστε ενωμένοι θα κάνουμε την ανατροπή".

ΖΕΚΑ: "ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ"

Ο Ζέκα ήταν ο καλύτερος παίκτης του Παναθηναϊκού. Μετά την ήττα είπε: "Νομίζω κάναμε πολύ καλή εμφάνιση, σταθήκαμε καλά απέναντι σε μία σπουδαία ομάδα. Ο αντίπαλος σε έξι λεπτά πέτυχε τρία γκολ. Πρέπει να δούμε τα λάθη μας. Οπισθοχωρήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο ενώ ο προπονητής μας ζητούσε να πιέσουμε ψηλά. Ήταν δύσκολος ο αντίπαλος, όμως τα δώσαμε όλα για τη νίκη σε μία πολύ όμορφη ατμόσφαιρα από τον κόσμο.

Σήμερα να πω την αλήθεια δεν είδα διαφορά ποιότητας. Σίγουρα είναι ικανός αντίπαλος, γνωρίζαμε πως είναι δυνατή στα στημένα και τις σέντρες. Βάλανε έτσι γκολ και εμείς δεν είμασταν συγκεντρωμένοι. Τώρα το ενδιαφέρον μας στο παιχνίδι της Κυριακής".

ΔΩΝΗΣ: "ΜΠΛΑΚ ΑΟΥΤ ΓΙΑ ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ"

Ο Χρήστος Δώνης δήλωσε μετά το ματς: "Όλοι είμαστε απογοητευμένοι από το σκορ, αλλά όχι και για την προσπάθεια. Ήμασταν καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο, όμως πάθαμε μπλακ άουτ για ένα 10λεπτο. Κάναμε μία καλή προσπάθεια και συνεχίζουμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Γκρέμισε ό,τι έχτισε σε επτά λεπτά ο Παναθηναϊκός, ήττα 2-3 από την Αθλέτικ
Ουζουνίδης: "Ανωριμότητα και επιπολαιότητα"

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ