ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κάκωση στο γόνατο ο Σαμπά, έμφαση στην τακτική οι πράσινοι

Κάκωση στο γόνατο ο Σαμπά, έμφαση στην τακτική οι πράσινοι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Κριστοφέρ Σαμπά έχει μια ελαφράς μορφής κάκωση στο δεξί γόνατο και το Σάββατο έκανε θεραπεία ενώ οι πράσινοι δούλεψαν σε δυο γκρουπ και πάλι. Οι παίκτες του τριφυλλιού υποβλήθηκαν και σε λιπομέτρηση.

Χωρίς τον Κριστοφέρ Σαμπά ο οποίος υπέστη στην προπόνηση της Παρασκευής μια ελαφρά κάκωση στο γόνατο πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του Σαββάτου στον Παναθηναϊκό.

Οι πράσινοι γυμνάστηκαν και πάλι σε δυο γκρουπ καθώς όσοι είχαν αγωνιστεί με τον Πλατανιά έκαναν μόνο γυμναστήριο ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν στον αγωνιστικό χώρο πάνω στην τακτική με τις συνθήκες να είναι αρκετά δύσκολες και τη θερμοκρασία υπό το μηδέν. Στα θετικά για του Ουζουνίδη ήταν η παρουσία του Μαρινάκη σε φουλ ρυθμούς με το νεαρό αμυντικό να δείχνει ότι έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Με τη θερμοκρασία υπό το μηδέν διεξήχθη η σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού στο «Γ. Καλαφάτης». Το πρόγραμμα περιλάμβανε ζέσταμα, πιεστικά παιχνίδια και επιθετική τακτική. Όσοι έπαιξαν βασικοί στον αγώνα με τον Πλατανιά έκαναν μόνο γυμναστήριο.

Θεραπεία ακολούθησε ο Σάμπα μετά την ελαφράς μορφής κάκωση στο δεξιό γόνατο ενώ ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Πίσπας. Απόντες ήταν οι Ιμπάρμπο, Κουλιμπαλί, Γουακάσο, Εμποκού".

Πριν την έναρξη της προπόνησης τώρα οι πράσινοι υποβλήθηκαν σε μετρήσεις για το λίπος του καθενός. Μετρήσεις που είχαν γίνει στην αρχή της σεζόν αλλά και ενδιάμεσα αλλά για πρώτη φορά από την έλευση του Μαρίνου Ουζουνίδη στον πάγκο του τριφυλλιού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ