ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού

Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού
INTIME SPORTS

Η κριτική των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού από την αναμέτρηση στο "Γ. Καραϊσκάκης" κόντρα στον Ολυμπιακό.

Το Sport24.gr κάνει την κριτική των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού από την αναμέτρηση στο "Γ. Καραϊσκάκης" κόντρα στον Ολυμπιακό.

Καπίνο: Η πρώτη του σωστή επέμβαση που του ανέβασε και την ψυχολογία ήταν στο 32' όταν ο Τζιμπούρ από θέση οφσάιντ στην πλάτη της "πράσινης" άμυνας σούταρε και εκείνος στην γωνία του απομάκρυνε. Εν συνεχεία πιέστηκε πολλή και όταν χρειάστηκε να επέμβει φώναξε παρών όπως στο 40'. Δεν έβγαινε αρκετά στα στημένα αλλά όταν το έκανε απομάκρυνε με γροθιές. Στο δεύτερο ημίχρονο και παρόλο που δέχθηκε το γκολ της ισοφάριση νωρίς έδειξε καλά στοιχεία και πάλι με ψυχραιμία και αποφασιστηκότητα σταματώντας τον Μιραλάς΄και τον Φουστέρ σωτήρια. Σε ένα ακόμα ντέρμπι έδειξε άριστη συμπεριφορά και αποτελεί ελπίδα για το μέλλον της Ελλάδας.

Μαρίνος: Είχε προβλήματα από τον Μιραλάς και για τον λόγο αυτό δέχθηκε στο 21' την κίτρινη κάρτα. Ωστόσο παρά τις βοήθειες στο δεξί άκρο της επίθεσης είχε περισσότερο την προσοχή του στα αμυντικά καθήκοντα και στο πρώτο μέρος πήρε άριστα αφού εκτός το σουτ του Μοδέστο, έκανε σωτήριες προβολές στην ίδια φάση του 36' σταματόντας πρώτα τον Τζιμπούρ και εν συνεχεία τον Μιραλάς. Στο 63 και την αλλαγή του Κλέιτον με την είσοδο του Βύντρα πήγε μπροστά του δεξιά στο άκρο και ο Ζέκα πέρασε στην άλλη πλευρά χωρίς να έχει ιδιαίτερα αποτελέσματα.

Μπουμσόνγκ: Θετικός σε πολλές μάχες που έδωσε αλλά και αργός σε μερικές μάχες με τους αντίπαλους επιθετικούς κυρίως όταν η μπάλα ήταν στο έδαφος. Χτύπησε στο 63' με τον Μιραλάς αλλά δεν ήταν κάτι ανησυχητικό και συνέχισε το ματς προσφέροντας όσο καλύτερα μπορούσε τις υπηρεσίες του.

Σαριέγκι: Ο Βάσκος αρχηγός ήταν απροσπέλαστος στο πρώτο 45λεπτο τόσο στον αέρα όσο και στο έδαφος. Πάλεψε και κέρδισε πολλές μονομαχίες κυρίως με τον Τζιμπούρ ωστόσο έδειχνε σε πολλά σημεία απελπισμένος από τα σφυρίγματα του διαιτητή αλλά και κουρασμένος. Στην επανάληψη και παρόλο που δεν μάρκαρε σωστά στην φάση του γκολ ήταν θετικός σε πολλά σταματήματα των αντιπάλων του και δικαιολογημένα ήταν εκ των διακριθέντων.

Σπυρόπουλος: Κάλυψε όσο μπορούσε το αριστερό άκρο. Δέχθηκε κίτρινη κάρτα νωρίς και η δουλειά του έγινε πιο δύσκολη στον αμυντικό τομέα ωστόσο έδωσε μάχες και πάλεψε πολλή με τον Τοροσίδη και τον

Σιμάο: Καθαρόαιμος "κόφτης' έκανε εξαιρετικά την δουλειά του στον αγωνιστικό χώρο. Σταματούσε με κάθε τρόπο τις αντίπαλες επιθέσεις και έδωσε πολλές μάχες στην μεσαία γραμμή. Δεν άφηνε σε αέρα και έδαφος να περνάει τίποτα παλεύοντας με δύο και τρεις παίκτες συγχρόνως.

Κατσουράνης: Αρκετά καλό παιχνίδι στην μεσαία γραμμή και την ανάπτυξη της ομάδας. Όποτε οι "πράσινοι" έκοβαν την μπάλα εκείνος έτρεχε προς την πλευρά της, την ζητούσε και προσπαθούσε με "καθαρό" μυαλό να την δώσει σωστά για να ξεκινούν οι επιθέσεις.

Ζέκα: Το είχε δηλώσει και το έπραξε πως θα ήθελε να σκοράρει το πρώτο του γκολ κόντρα στον Ολυμπιακό. Εκμεταλλευόμενος το πάρα βάλε του Κουίνσι με προβολή άνοιξε το σκορ στο "Γ. Καραϊσκάκης". Πολύ καλός στο πρώτο μέρος αλλά στο δεύτερο παρά τα χιλιόμετρα που έτρεξε δεν έδειξε το ίδιο καλό αποτέλεσμα όπως στο πρώτο 45λεπτο.

Κουίνσι: Ο καλύτερος παίκτης του Παναθηναϊκού, αφού έκανε ότι ήθελε την αντίπαλη άμυνα και έδωσε την ασίστ στο γκολ του Παναθηναϊκού. Εκρηκτικός και ανίκητος στο ένας εναντίον ενός. Θα μπορούσε να είχε χαρίσει την νίκη στην ομάδα αν ευστοχούσε στο δεύτερο ημίχρονο που ξέφυγε του Μέλμπεργκ αλλά πλάσαρε πάνω στον Μέγιερι.

Λέτο: Παρασυρόμενος από την ατμόσφαιρα δεν ήταν αποτελεσματικός στην τελική προσπάθεια. Βέβαια, ο ίδιος δέχθηκε πολλές κλωτσιές και δεν κατάφερε να "τελειώσει" σωστά τις ευκαιρίες που του δόθηκαν.

Κλέιτον: Ο ρόλος από το ξεκίνημα ήταν ολοφάνερος αφού μάρκαρε όσο μπορούσε στο κέντρο ενώ επιθετικά από την ίδια θέση αλλά και μέχρι εκτός περιοχής ήταν ο αποδέκτης των πασών του Λέτο, Κουίνσι με σκοπό με κοντινές πάσες να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα. Στο δεύτερο μέρος αντικατάστάθηκε στο 63' από τον Βύντρα και χωρίς να έχει προσφέρει κάτι σημαντικό στην επανάληψη, με τον Φερέιρα να έχει άλλα πλάνα στο μυαλό του.

Βύντρα: Μπήκε στο 63' αντί Κλέιτον, με άλλο ρόλο στο ματς. Έδειξε επηρεασμένος από τον τραυματισμό του και εκτός κλίματος στο ματς, όσο αγωνίστηκε.

Καραγκούνης: Πέρασε στο ματς στο 85' αντί του Μαρίνου και προσπάθησε να κρατήσει όσο μπορούσε την μπάλα. Αντικαταστάθηκε τραυματίας στις καθυστερήσεις από τον Βιτόλο.

Βιτόλο: Μπήκε στις καθυστερήσεις στο ματς αντί του τραυματία Καραγκούνη για να ενισχύσει την μεσαία γραμμή.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ