ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ευχή του μικρού Κωνσταντίνου να δει τη προπόνηση του Παναθηναϊκού πραγματοποιήθηκε

ΠΡΩΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2018-2019 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΩΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2018-2019 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Την ευκαιρία να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα, να δει την προπόνηση του Παναθηναϊκού, είχε ο μικρός Κωνσταντίνος ο οποίος βρέθηκε στο "Γ. Καλαφάτης" και πήρε τη μεγαλύτερη χαρά της ζωής του.

Ο μικρός Κωνσταντίνος μέσω του "Make a wish" ευχήθηκε να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα. Ποιο ήταν αυτό; Να βρεθεί στην προπόνηση του Παναθηναϊκού, να την παρακολουθήσει και να μπορέσει να δει από κοντά κάποια από τα ινδάλματα του.

Οι πόρτες του "Γ. Καλαφάτης" άνοιξαν και το όνειρο του νεαρού φίλου του Παναθηναϊκού πραγματοποιήθηκε με τον Κωνσταντίνο να πηγαίνει στο αθλητικό κέντρο του τριφυλλιού μαζί με την οικογένεια του, να παρακολουθεί από κοντά την προπόνηση των πράσινων και όχι μόνο.

Στην διάρκεια της παρουσίας του στο "Γ. Καλαφάτης" μπόρεσε να συνομιλήσει με όλους τους παίκτες του τριφυλλιού και το τεχνικό επιτελείο, φωτογραφήθηκε μαζί τους ενώ πήρε και δώρο μια φανέλα του Παναθηναϊκού υπογεγραμμένη απ' όλους τους ποδοσφαιριστές των πράσινων.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε η πράσινη ΠΑΕ από την παρουσία του μικρού Κωνσταντίνου στο "Γ. Καλαφάτης" αλλά και κάποια πλάνα από την προπόνηση του τριφυλλιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ