Η επιστολή του Αλαφούζου στον Τριτσώνη

Ο Γιάννης Αλαφούζος σε επιστολή του προς τον Τριτσώνη, είχε καταγγείλει τη σχέση του διαιτητή Κύζα με τον ΠΑΟΚ, μέσω της παρέμβασης τρίτου προσώπου.

Η επιστολή που είχε στείλει την Τρίτη (25/4) ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος προς τον επικεφαλής της ΚΕΔ, Σταύρο Τριτσώνη, ήρθε στη δημοσιότητα. Ο Αλαφούζος είχε καταγγείλει τη σύνδεση του διαιτητή, Γιώργου Κύζα μέ τη διοίκηση του ΠΑΟΚ, μέσω της παρέμβασης τρίτου προσώπου.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο Δραμινός ρέφερι φιλοξενείται σε ξενοδοχείο της συμπρωτεύουσας και απολαμβάνει "σύνθετες προσωπικές εξυπηρετήσεις", με τον ιδιοκτήτη του καταλύματος να έχει επαφές με τους διοικούντες τον Δικέφαλο.

Αναλυτικά το περιεχόμενο της επιστολής:

"Αγαπητέ κ. Τριτσώνη, 

Σας στέλνω αυτή την εμπιστευτική επιστολή, διότι θέλω να μοιραστώ μαζί σας κάποια ιδιαίτερα ανησυχητικά στοιχεία, τα οποία ήρθαν σε γνώση μας, σε σχέση με τον διαιτητή του μεθαυριανού αγώνα Κυπέλλου.

Γνωρίζουμε ότι ο κ. Κύζας φιλοξενείται από τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου SARISSA, τον κ. Τσακίρη, στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. Η φιλοξενία περιλαμβάνει ακόμα και πιο «σύνθετες προσωπικές εξυπηρετήσεις».

Ο ξενοδόχος αυτός είναι ένθερμος οπαδός του ΠΑΟΚ και διατηρεί συχνότατες επαφές με τη διοίκησή του, προτείνει δε ακόμα και άτομα για την προσωπική ασφάλεια του ιδιοκτήτη του.

Οπως γνωρίζετε, ο κ. Κύζας έχει επανειλημμένως αδικήσει τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ και οι παραπάνω πληροφορίες δεν μας έχουν κάνει να αισθανόμαστε καλύτερα σε σχέση με τη μεθαυριανή διαιτησία. 

Η μόνη θέση του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ είναι η ορθή και δίκαιη αντιμετώπισή του από τους διαιτητές στους αγώνες". 

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Αν ασχολείσαι με το Airbnb, το Syncbnb θα το λατρέψεις

Μια ελληνική startup φιλοδοξεί να γίνει το κορυφαίο εργαλείο του κόσμου για την βραχυπρόθεσμη μίσθωση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24