ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γιόχανσον: "Καλύτεροι τη φετινή σεζόν, ήρθαν έμπειροι παίκτες"

SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
Giohanson, panathinaikos (eurokinissi) (EUROKINISSI)

Ο Ματίας Γιόχανσον μίλησε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού για τη γκέλα του Παναθηναϊκού στη Λαμία αλλά και εν γένει τη φετινή σεζόν εκφράζοντας την αισιοδοξία του για μια καλύτερη χρονιά.

Ο Ματίας Γιόχανσον μίλησε στην κάμερα της "NOVA" στο πλαίσιο των καθιερωμένων συνεντεύξεων και αναφέρθηκε τόσο στη γκέλα του Παναθηναϊκού στη Λαμία και το τι πήγε στραβά αλλά και εν γένει στη φετινή σεζόν εκφράζοντας την αισιοδοξία του.

Σύμφωνα με τον Σουηδό μπακ ο Παναθηναϊκός θα τα πάει καλύτερα φέτος καθώς είναι μια ομάδα που απέκτησε έμπειρους παίκτες και έχει μεγαλύτερο βάθος. Ο Γιόχανσον αναφέρθηκε και στα μεταγραφικά σενάρια που κυκλοφόρησαν τονίζοντας πως ο ίδιος είναι χαρούμενος στο τριφύλλι.

Για το αποτέλεσμα απέναντι στη Λαμία και αν είναι απογοητευμένοι από αυτό το παιχνίδι:
“Βεβαίως, είμαστε απογοητευμένοι από αυτό τον αγώνα. Δεν παίξαμε όπως θα θέλαμε. Η Λαμία είναι μια δύσκολη ομάδα, παρ’ όλα αυτά φύγαμε με τον ένα βαθμό αλλά σε καμία περίπτωση δεν είμαστε χαρούμενοι και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι που έρχεται”.

Για το τι πήγε λάθος στη φάση από την οποία προήλθε το γκολ της Λαμίας:
“Ήταν μια γρήγορη φάση που έγινε αλλά δεν είχαμε και καλή επικοινωνία μεταξύ μας με τον Διούδη. Η αλήθεια είναι ότι εξελίχθηκε πολύ γρήγορα αυτή η φάση”.

Για το αν έκανε καλό στην ομάδα ο τρόπος που εξελίχθηκε το παιχνίδι στη Λαμία και αν βοήθησε ώστε να γίνει η επιστροφή στηνελληνική πραγματικότητα, μετά τα θετικά αποτελέσματα στα φιλικά του καλοκαιριού:
“Βεβαίως, ήταν ένα “ξυπνητήρι” για εμάς αυτός ο αγώνας, γιατί ο κάθε αγώνας είναι δύσκολος. Ακόμα και με τις μικρές ομάδες τα πράγματα θα είναι δύσκολα και θα πρέπει να συνέλθουμε γρήγορα από αυτό το παιχνίδι”.

Για τι είδους παιχνίδι περιμένει το Σάββατο απέναντι στον ΟΦΗ, καθώς οι Κρητικοί είχαν κερδίσει δύο φορές το Τριφύλλι την προηγούμενη χρονιά:
“Θα δούμε βίντεο με τη συγκεκριμένη ομάδα. Ο ΟΦΗ παίζει πιο καλό ποδόσφαιρο από τη Λαμία και ιδιαίτερα στο ψηλό παιχνίδι. Από εκεί και πέρα εμείς θα κοιτάξουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, διότι χρειαζόμαστε τους τρεις βαθμούς”.

Για τα μεταγραφικά σενάρια που ακούστηκαν γύρω από το όνομα του τις προηγούμενες ημέρες:
“Δεν έχω ακούσει τίποτα, ούτε από το από την πλευρά του μανατζέρ μου. Από εκεί και πέρα, εμένα μου αρέσει εδώ και είμαι χαρούμενος στον Παναθηναϊκό και πιστεύω ότι φέτος η ομάδα θα τα πάει πολύ καλύτερα”.

Για το πόσο καλύτερη μπορεί να είναι η χρονιά:
“Σίγουρα θα είμαστε καλύτεροι και αυτό φάνηκε και από την προετοιμασία. Υπάρχουν καινούριοι παίκτες φέτος, με εμπειρία και είμαι βέβαιος πως θα είμαστε καλύτεροι”.

Για το ενδεχόμενο κλήσης στην Εθνική ομάδα της Σουηδίας και πάλι:
“Όπως είπα και πριν ήμουν στην Εθνική Σουηδίας και θέλω να επιστρέψω και πάλι. Από εκεί και πέρα κοιτάω να κάνω όσο το δυνατό καλύτερα τη δουλειά και αυτό που πρέπει, με απώτερο σκοπό αυτό”.

ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ: "ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ"

Δηλώσεις στην κάμερα της "NOVA" έκανε και ο Κώστας Αποστολάκης με το νεαρό αμυντικό να αναφέρεται και αυτός στο στραβό αποτέλεσμα για τη Λαμία ενώ ρωτήθηκε και για το επερχόμενο παιχνίδι με τον ΟΦΗ:

"'Ήταν ένας κακός αγωνιστικός χώρος ο οποίος απ' ότι είδαμε δεν κύλαγε σωστά η μπάλα και δεν βοηθούσε στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Εμείς ήμασταν καλοί μέχρι το τελευταίο τρίτο, εκεί η Λαμία που έπαιζε με έντεκα παίκτες πίσω από τη σέντρα μας έκανε τη ζωή δύσκολη. Μπορούσαμε να δείξουμε μεγαλύτερη συγκέντρωση στην τελική ενέργεια και να κάνουμε περισσότερες ευκαιρίες".

Ήταν ένα καμπανάκι για εσάς σε σχέση με τα φιλικά που δείξατε καλό πρόσωπο;
"Είναι πολύ διαφορετικό ένα παιχνίδι το οποίο παίζεις κόντρα στον Άγιαξ και σε ομάδες του εξωτερικού, σε άριστους αγωνιστικούς χώρους, με ένα ματς στο ελληνικό πρωτάθλημα. Γυρίσαμε και πίσω στην ελληνική πραγματικότητα και σίγουρα θα αντεπεξέλθουμε σε αυτό".

Πως περιμένετε το ματς με τον ΟΦΗ;
"Κάθε ματς είναι διαφορετικό, κάθε αντίπαλος. Διαφορετικά τον αντιμετωπίζεις και θα προσπαθήσουμε να είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι σε όσα μας πει ο προπονητής, σε όσα κάνουμε στην προπόνηση για να μπορέσουμε να τα βγάλουμε το Σάββατο στον αγωνιστικό χώρο".

Έχεις εικόνα για τον ΟΦΗ;
"Η αλήθεια είναι ότι δεν το είδα το παιχνίδι με τον Άρη. Πήρε πολλούς παίκτες, ποιοτικούς, έχει καλή ομάδα".

Υπάρχουν εκεί και αρκετοί γνωστοί σας από την ακαδημία;
"Είναι εκεί και ο κ. Σαμαράς, ο κ. Σίμος. Τους είχαμε παλιά εδώ στην ακαδημία. Εγώ προσωπικά τους είχα δυο-τρία χρόνια και ήρθα με τον κ. Σαμαρά. Ανυπομονώ να τους δω".

Θέλετε τον κόσμο στο πλευρό σας;
"Σίγουρα η βοήθεια του κόσμου είναι ανεκτίμητη και τον θέλουμε να έρθει στο γήπεδο. Ο κόσμος με τα θετικά αποτελέσματα όλο και θα έρχεται. Θέλουμε τη στήριξη του".

Πόσο έτοιμος είσαι να βοηθήσεις τη φετινή σεζόν;
"Ήταν μια μεγάλη εμπειρία η περσινή χρονιά, άλλαξα θέση. Γιατί στην ακαδημία έπαιζα στο κέντρο, τώρα παίζω δεξιά στην άμυνα. Πιστεύω ότι οι προπονητές μου με έχουν βοηθήσει αρκετά, ιδίως στην περσινή χρονιά που ήταν σημαντική για μένα γιατί έμαθα τη θέση τακτικά. Τώρα θέλω να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ την ομάδα και όπου με χρειαστεί θα είμαι εκεί να τη βοηθήσω".

PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ