Επιστολή του Παναθηναϊκού στην Super League για τη NOVA

Επιστολή του Παναθηναϊκού στην Super League για τη NOVA

Ο Παναθηναϊκός έστειλε επιστολή στην Super League θυμίζοντας τα ανοιχτά θέματα που υπάρχουν με τη "NOVA" και τονίζοντας πως ο ίδιος δεν έχει δώσει την συγκατάθεση του για νέα σύμβαση.

Τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών πως η Super League είναι σε συζητήσεις με τη "NOVA" για ανανέωση της σύμβασης και νέα συμφωνία έφεραν την αντίδραση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Συγκεκριμένα οι άνθρωποι του τριφυλλιού έστειλαν επιστολή στην διοργανώτρια αρχή προκειμένου να θυμίσουν τα ανοιχτά θέματα που υπάρχουν με το συνδρομητικό κανάλι και έχουν να κάνουν με την αποπληρωμή των δόσεων, την συζήτηση για τη νέα σύμβαση στην κεντρική διαχείριση και τις επαπειλούμενες ρήτρες.

Επίσης αυτό που τόνιζαν από το τριφύλλι προς τη διοργανώτρια αρχή είναι πως οι πράσινοι δεν έχουν δώσει από την πλευρά τους καμία εξουσιοδότηση προκειμένου να υπάρξει τυχόν διαπραγμάτευση με τη NOVA και κάλεσαν τη λίγκα να ενημερώσει σχετικώς το κανάλι.

Χαρακτηριστικά οι άνθρωποι των πράσινων σημείωναν: "Δεν πρόκειται να αφήσουμε τη Λίγκα και τη NOVA να κάνουν ό,τι θέλουν αδιαφορώντας για τα συμφωνηθέντα στη σύμβαση της κεντρικής διαχείρισης’’.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Το μαύρο τζιν θα σώσει και φέτος το στυλ σου

10 διαφορετικά black jeans για να διαλέξεις αυτό που θα ταιριάξει τέλεια στο σώμα σου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24