ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επιμένει ο "νέος Πρίγκιπας" για Παναθηναϊκό

Επιμένει ο "νέος Πρίγκιπας" για Παναθηναϊκό

Την στιγμή που ουδείς πλέον πιστεύει σε σωτήρες και από μηχανής θεούς από τη Σαουδική Αραβία, ο Πρίγκιπας, Φαϊσάλ Αμπντουλαζίζ μπιν Νάσιρ μπιν Αμπντουλαζίζ Αλ Σαούντ παραχώρησε συνέντευξη στην πατρίδα του μιλώντας για τον Παναθηναϊκό!

Ο Σαουδάραβας Πρίγκιπας εξακολουθεί να πιστεύει πως ο δρόμος για να εμπλακεί στα κοινά του "τριφυλλιού" παραμένει ανοικτός παρότι πλέον οι φίλοι του "τριφυλλιού" έχουν προ πολλού, χορτάσει από λόγια.

ο Πρίγκιπας, ΦαΪσάλ Αμπντουλαζίζ μπιν Νάσιρ μπιν Αμπντουλαζίζ Αλ Σαούντ ισχυρίζεται ότι έχει καταθέσει πρόταση 15 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του 54,7 των μετοχών της "πράσινης" ΠΑΕ.

Η τραγική οικονομική κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα δεν δείχνει να αποτελεί τροχοπέδη στις φιλοδοξίες του, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται.

"Γνωρίζω πως υπάρχουν πιθανότητες κέρδους αλλά και ζημιών όταν επενδύεις σε διεθνείς συλλόγους που αγωνίζονται σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η κατάσταση στη Σαουδική Αραβία είναι εντελώς διαφορετική καθώς οι ομάδες δεν έχουν τα ίδια περιθώρια κέρδους".

Ο Σαουδάραβας κροίσος εξηγεί στην ιστοσελίδα της πατρίδας του, πως σε καμία περίπτωση το ενδιαφέρον του για τον Παναθηναϊκό δεν σχετίζεται με την προβολή του.

"Όχι, δεν ψάχνω φήμη αλλά είναι λογικό όταν έχει σκοπό να επενδύσεις, η συμφωνία να αποτελεί μεγάλο θέμα για τον Τύπο και τα ελληνικά media".

Επιμένει ο "νέος Πρίγκιπας" για Παναθηναϊκό

Ο Φαϊσάλ Αμπντουλαζίζ μπιν Νάσιρ μπιν Αμπντουλαζίζ Αλ Σαούντ εξηγεί γιατί προτιμά να επενδύσει στην Ελλάδα και όχι εντός συνόρων.

"Όλοι γνωρίζουν ότι οι επενδύσεις στον τομέα του αθλητισμού στην Σαουδική Αραβία κατά την τρέχουσα περίοδο δεν ευνοούνται από το κλίμα.

Τουλάχιστον μέχρι την ιδιωτικοποίηση των συλλόγων. Εάν συμβεί αυτό θα είμαι ένας από τους πρώτους που θα επενδύσουν και στη Σαουδική Αραβία".

Ο φερόμενος ως υποψήφιος επενδυτής εξήγησε πως διαθέτει εμπειρία από ποδοσφαιρικούς συλλόγους ως παράγοντας.

"Έχω προϋπηρεσία ως επικεφαλής σε ποδοσφαιρικούς συλλόγους. Ήμουν στην Αλ Ριάντ και έγινα αντιπρόεδρος. Δούλεψα σκληρά στην ομάδα μένοντας μακριά από τα MME".

Ο πρίγκιπας απάντησε και στην κριτική που δέχεται στη Σαουδική Αραβία για τα χρήματα που σκοπεύει όπως ισχυρίζεται να επενδύσει στον Παναθηναϊκό.

"Ειλικρινά δεν έχω δει αυτά τα σχόλια. Εκτιμώ κάθε άποψη και δέχομαι την κριτική αν και εκπλήσσομαι. Γιατί δεν κάνουν αυτές τις ερωτήσεις απευθείας σε εκείνους που ξοδεύουν εκατοντάδες εκατομμύρια;

Είμαι άνθρωπος που θέλω να επενδύσω τα χρήματα μου στον αθλητισμό κάνοντας καλές συμφωνίες. Δεν έχω λόγο να το αναφέρω στα media".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ