ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Γκάζια" Φερέιρα στο ημίχρονο

"Γκάζια" Φερέιρα στο ημίχρονο
INTIME SPORTS

Η εικόνα του πρώτου ημιχρόνου κόντρα στον Πανιώνιο εξόργισε τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος στην ανάπαυλα άσκησε σκληρή κριτική στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.

Εκνευρισμένος από το πρόσωπο που παρουσίασαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τον Πανιώνιο ήταν ο Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε έντονα στους ποδοσφαιριστές του στα αποδυτήρια κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου.

"Τι είναι αυτά που κάνετε; Πώς παίζετε έτσι; Δεν έχουμε κερδίσει ούτε μία προσωπική μονομαχία, δεν έχουμε ολοκληρώσει μία σωστή επίθεση. Λάθη, λάθη, λάθη. Δεν είναι δυνατόν να είμαστε τόσο κακοί", είπε χαρακτηριστικά ο Φερέιρα.

Στη συνέχεια τόνισε: "Θέλω να βγείτε στο γήπεδο, να νικήσετε και να δείξετε ότι έχετε καταλάβει σε ποια ομάδα είμαστε. Κατανοώ ότι σας επηρεάζουν όσα ακούγονται, αλλά είμαστε ο Παναθηναϊκός και δεν επιτρέπετε να παίζουμε τόσο άσχημα. Παίξτε για τους εαυτούς σας και την ομάδα" .

Όπως αποδείχθηκε, τα λόγια του Πορτογάλου ανέβασαν την ψυχολογία των παικτών του, οι οποίοι πέτυχαν τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, φτάνοντας σε μία εμφατική νίκη με 3-0 επί των "κυανέρυθρων".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ