ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επέστρεψε ο Λουντ, μπήκε και ο Τριανταφυλλόπουλος στον Παναθηναϊκό

Επέστρεψε ο Λουντ, μπήκε και ο Τριανταφυλλόπουλος στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Ο Λουντ επέστρεψε χωρίς προβλήματα από τη Φινλανδία και τέθηκε στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου ενώ και ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος προπονήθηκε κανονικά το απόγευμα της Τετάρτης.

Δυο προβλήματα λιγότερα για τον Γιάννη Αναστασίου ενόψει του αγώνα της Δευτέρας (19/10) με ΠΑΣ Γιάννινα ύστερα από τις προπονήσεις της Τρίτης (13/10) στο "Γ. Καλαφάτης". Ο 42χρονος τεχνικός είδε την Τρίτη το πρωί τον Ρόμπιν Λουντ να τίθεται και πάλι στην διάθεση του έχοντας ολοκληρώσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με τη Φινλανδία. Μάλιστα ο Λουντ γυμνάστηκε σε φουλ ρυθμούς πρωί και απόγευμα.

Στην απογευματινή μάλιστα το παρών έδωσε και ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος ο οποίος έδειξε ότι ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που ένιωθε στην μέση και προπονήθηκε χωρίς προβλήματα. Φυσικά απουσίαζαν οι Πέτριτς, Μπεργκ με σχετική άδεια ενώ οι Εσιέν, Βέμερ και Κότσαρης γυμνάστηκαν και πάλι μόνοι τους.

Στην πρωινή προπόνηση το πρόγραμμα των «πράσινων» είχε ζέσταμα, κυκλοφορία μπάλας και παιχνίδια μετάβασης. Ο Τριανταφυλλόπουλος έκανε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία, ενώ Εσιέν, Βέμερ και Κότσαρης προπονήθηκαν ατομικά και ο Πέτριτς απουσίασε με άδεια.

Στην απογευματινή προπόνηση οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου ξεκίνησαν το πρόγραμμά τους με ζέσταμα με μπάλα και ολοκλήρωσαν με ατομική προπόνηση σε μικρά γκρουπ. Εσιέν, Βέμερ και Κότσαρης προπονήθηκαν ατομικά, ενώ ο Πέτριτς απουσίασε με άδεια. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά την Τετάρτη (14/10) στις 11 το πρωί και στις 5 το απόγευμα.

Από τη στιγμή που απουσιάζουν οι Μπεργκ, Πέτριτς το βάρος από τον Γιάννη Αναστασίου πέφτει στο ποιος θα είναι ο παίκτης που θα αγωνιστεί μαζί με το Νίκο Καρέλη στην κορυφή της επίθεσης του τριφυλλιού στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ