ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εξετάζει την περίπτωση του Αρμενάκα ο Παναθηναϊκός

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΩΝΗ ΚΑΙ ΝΙΚΟΥ ΝΤΑΜΠΙΖΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΩΝΗ ΚΑΙ ΝΙΚΟΥ ΝΤΑΜΠΙΖΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr από την Ιταλία ο Παναθηναϊκός εξετάζει την περίπτωση του 20χρονου εξτρέμ της Ουντινέζε με ελληνικές ρίζες, Πάνου Αρμενάκα. (VIDEO)

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει για εξτρέμ και αυτό έχει φανεί και από το γεγονός πως έχει κυνηγήσει της περιπτώσεις των Μανθάτη (πήγε στον Πανιώνιο) και του Λάμπρου (είναι ακόμα ανοιχτό το θέμα με τον 21χρονο να έχει πρόταση και από το εξωτερικό).

Οπότε δεδομένα οι πράσινοι αν τους παρουσιαστεί μια καλή περίπτωση από την Ελλάδα ή το εξωτερικό για τη συγκεκριμένη θέση θα την αρπάξουν. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr από την Ιταλία μια από τις περιπτώσεις που εξετάζει ο Παναθηναϊκός είναι αυτή του Πάνου Αρμενάκα.

Του 20χρονου Ελληνοαυστραλού ο οποίος πριν από μερικά χρόνια θεωρούνταν ένα από τα κορυφαία ταλέντα της Ευρώπης ενώ έχει περάσει από τις καλύτερες ακαδημίες του κόσμου παίζοντας ποδόσφαιρο.

Ο 20χρονος (σ.σ. γεννημένος στις 05/08/1998) από Έλληνες πέρασε από τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα, της Μίλαν και του Άγιαξ και το 2011 σε ηλικία 13 ετών πήγε στην Μπρέσια και έμεινε για ένα χρόνο και εν συνεχεία το 2012 πήρε μεταγραφή για την Γουότφορντ όπου έμεινε για δυο χρόνια πριν πάει στην Ουντινέζε το καλοκαίρι του 2014 και το 2017 έγινε επαγγελματίας από το σύλλογο της Ιταλίας. Το περσινό καλοκαίρι δόθηκε δανεικός στην Τούμπιζε στο Βέλγιο όπου έπαιξε σε έξι παιχνίδια. Η Ουντινέζε ψάχνει να δανείσει και πάλι τον ποδοσφαιριστή και δεν αποκλείεται να τον δώσει στον Παναθηναϊκό.

Το ιδιαίτερο για τον 20χρονο ποδοσφαιριστή είναι πως στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με την Κ17 της Εθνικής Ελλάδος, σε φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την Ιταλία στις 11 Δεκεμβρίου 2013 με συμπαίκτες τότε τους Νικολάου, Ευαγγέλου Λημνιό και Πίσπα μεταξύ άλλων εν συνεχεία έπαιξε με τις μικρές εθνικές ομάδες της Αυστραλίας όπου και αγωνίζεται μέχρι σήμερα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ