ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δώνης: "Ο Παναθηναϊκός είναι πάνω από πρόσωπα"

Δώνης: "Ο Παναθηναϊκός είναι πάνω από πρόσωπα"

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης, στο διαφημιστικό σποτ για την παρουσίαση των νέων διαρκείας του τριφυλλιού έδωσε το στίγμα της νέας σεζόν και έκανε κάλεσμα στον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια.

Την Τρίτη θα βγουν στην κυκλοφορία τα νέα διαρκείας του Παναθηναϊκού και την Δευτέρα εκτός από την ανακοίνωση υπήρξε και το σποτ που ανέβηκε ήδη στον λογαριασμό του τριφυλλιού στο youtube ενώ θα παίζει τις επόμενες μέρες στα κανάλια.

Σε αυτό προβάλλονται πλάνα από σπουδαίες βραδιές του Παναθηναϊκού στο Ολυμπιακό Στάδιο, όπως η φιέστα για το νταμπλ του 2010 αλλά και ακόμα πιο πίσω.

Από πλευράς πράσινων στο σποτ μετέχουν οι τέσσερις αρχηγοί του τριφυλλιού Κουρμπέλης, Μουνιέ, Δώνης και Στάικος οι οποίοι λένε τη φράση: "Στηρίζω το τριφύλλι, την έδρα, το σύλλογο μας, τα 110 χρόνια ιστορίας".

Τελευταίος εμφανίζεται ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Γιώργος Δώνης ο οποίος στέλνει το μήνυμα του και λέει: "Γιατί ο Παναθηναϊκός είναι πάνω από πρόσωπα" ενώ στο επόμενο πλάνο δείχνει προς το γκράφιτι που υπάρχει στο "Γ. Καλαφάτης" και τη φράση: "Σύλλογος μεγάλος δεν υπάρχει άλλος".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ