ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δώνης: "Μου ζήτησαν να αναλάβω την Αλ Αχλί"

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ / ΦΙΛΙΚΟ/ ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ / ΦΙΛΙΚΟ/ ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Γιώργος Δώνης επιβεβαίωσε σε αιγυπτιακό ΜΜΕ ότι απέρριψε την πρόταση της Αλ Αχλί γιατί δεν σκοπεύει να αφήσει τον Παναθηναϊκό.

Στην επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Sport24.gr για το ενδιαφέρον της Αλ Αχλί, προχώρησε ο Γιώργος Δώνης μιλώντας στον Αιγύπτιο δημοσιογράφο Γιάλα Κούρα. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού εξήγησε ότι δεν σκοπεύει να αφήσει τώρα τη δουλειά του.

« Ένας εκπρόσωπος μου ζήτησε να αναλάβω την Αλ Αχλί πριν 10 ημέρες, αλλά αυτή την στιγμή προτιμώ να συνεχίσω στον Παναθηναϊκό» ήταν τα πρώτα λόγια του Δώνη.

Κατόπιν, ο Δώνης επιβεβαίωσε επίσης ότι στο συμβόλαιο του υπάρχει «buy-out» του 1 εκατομμυρίου ευρώ, όπως είχε αποκαλύψει το Sport24.gr: « Υπάρχει ένας όρος στο συμβόλαιο μου αξίας ενός εκατομμυρίου, αλλά ακόμα δεν θέλω να φύγω».

Ακόμα, ο Δώνης τόνισε ότι σέβεται την Αλ Αχλί, αλλά δεν είναι το κατάλληλο τάιμινγκ για να φύγει από την Αθήνα: « Ξεκινήσαμε το πρωτάθλημα, το πρότζεκτ του Παναθηναϊκού βρίσκεται στα χέρια μου και είμαι ένας άνθρωπος με μεγάλη ιστορία στον σύλλογο. Σέβομαι την Αλ Αχλί και γνωρίζω την σπουδαία ιστορία που έχει, αλλά δεν είναι αυτή η στιγμή για να την αναλάβω. Για τους ίδιους λόγους με φέτος, αρνήθηκα και πέρυσι την πρόταση από την Ζάμαλεκ».

PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ