Δώνης: "Δεν ανησυχώ, σύντομα οι πρώτες μεταγραφές"

Ο Γιώργος Δώνης στο περιθώριο της παρουσίασης της νέας εμφάνισης του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στις μεταγραφές του τριφυλλιού και τόνισε πως οι πράσινοι κινούνται κινείται με ένα ψηλότερο μπάτζετ σε σχέση με τις αρχικές προβλέψεις.

Ο Γιώργος Δώνης μίλησε στο περιθώριο της παρουσίασης της νέας φανέλας του Παναθηναϊκού και αναφέρθηκε στις μεταγραφές και την ενίσχυση του Παναθηναϊκού.

Τόνισε πως δεν ανησυχεί και πως σε σχέση με τις αρχικές προβλέψεις το τριφύλλι κινείται με ένα μεγαλύτερο μπάτζετ ενώ σημείωσε πως ο Παναθηναϊκός θα έχει αρκετά ψηλούς στόχους για τη φετινή σεζόν.

Για την παρουσίαση της νέας φανέλας: 

"Ήταν μια πολύ ωραία εκδήλωση και αξίζουν συγχαρητήρια στους ανθρώπους του τη διοργάνωσαν. Εμένα προσωπικά με γύρισε πολλά χρόνια πίσω, στα χρόνια που πέρασα στον Παναθηναϊκό και ειδικά στην περίοδο που φορέσαμε τη φανέλα της Kappa και πετύχαμε σπουδαία πράγματα. Πάντα ξεκινάμε με φιλοδοξίες και στόχους, νομίζω ότι το ξεκίνημα αυτής της χρονιάς είναι πολύ διαφορετικό από το προηγούμενο καλοκαίρι και προσωπικά είμαι πολύ αισιόδοξος ότι θα κάνουμε μια πολύ καλή ομάδα".Για το αν ανησυχεί για την καθυστέρηση των μεταγραφών:

"Προσωπικά δεν έχω καμία ανησυχία. Υπάρχει ένα πλάνο και κοιτάμε κάποιους συγκεκριμένους στόχους ανάλογα με τις προτεραιότητες που έχουμε βάλει, αυτά που έχω ζητήσει και αυτά που έχουμε αποφασίσει με το Νίκο Νταμπίζα. Είμαστε σε μια διαδικασία, χειριζόμαστε ένα συγκεκριμένο μπάτζετ, το οποίο είναι καλύτερο από τις αρχικές προβλέψεις, άρα χρειάζεται λίγη υπομονή για να βρούμε τους κατάλληλους παίκτες στην κατάλληλη τιμή. Είμαι σίγουρος ότι θα γίνουν σημαντικές προσθήκες στην ομάδα και θα το συνειδητοποιήσετε όλοι το επόμενο διάστημα. Θα είμαστε μια πολύ πιο δυνατή ομάδα την επόμενη σεζόν". Για το αν θα έχει τη δυνατότητα να δουλέψει με τους νεοαποκτηθέντες στην προετοιμασία της ομάδας στην Ολλανδία:

"Πολλές φορές γίνεται αυτή η ερώτηση αναφορικά με το πόσο σύντομα θα γίνουν οι μεταγραφές. Ασφαλώς και το καλύτερο δυνατό σενάριο είναι να έχουμε κάποιους παίκτες πριν πάμε στην Ολλανδία ή στο πρώτο διάστημα που θα είμαστε στην Ολλανδία, ώστε να αντιληφθούν αυτά που δουλεύουμε στην προπόνηση και τα παιδιά να μπορέσουν να μπουν στο πνεύμα και τη διαδικασία του συνόλου. Δεν μπορώ να ξέρω πως θα προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις και πόσο σύντομα θα γίνει αυτό, όμως νομίζω ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα έχουμε τις πρώτες μεταγραφές".Για τους στόχους των Πράσινων τη νέα σεζόν και την παραμονή του Μπουζούκη: 

"Για το θέμα του Μπουζούκη, δεν φοβόμουν ποτέ και αυτό γιατί είχαμε συζητήσει πολλές φορές με το Γιάννη. Ξέρετε πολύ καλά ότι δεν είμαι απόμακρος προπονητής και τα παιδιά θα με συμβουλευτούν. Θεωρώ ότι έπρεπε να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό και για το δικό του καλό, αλλά και για την ομάδα. Αυτό έγινε και δεν είχα την παραμικρή ανησυχία. Αναφορικά με το δεύτερο σκέλος της ερώτησης, η προηγούμενη σεζόν άρχισε με τα προβλήματα που είχαμε και δεν υπήρχε αισιοδοξία στον κόσμο, παρότι καταφέραμε στη διάρκεια της σεζόν και τη συσπείρωση του κόσμου και σε κάποια παιχνίδια την μαζική του παρουσία. Θεωρώ ότι ο κόσμος θα καταλάβει ότι αυτή η χρονιά θα είναι διαφορετική. Ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλους στόχους την επόμενη σεζόν και ο στόχος είναι να μπει στη διαδικασία του πρωταθλητισμού".

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ: "ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΩ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ"

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης ο οποίος επίσης μίλησε στο περιθώριο της εκδήλωσης για τη φανέλα ρωτήθηκε για το νέο συμβόλαιο και τόνισε πως θέλει να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη που έδειξε η ομάδα προς το πρόσωπο του.

«Μου άρεσαν πολύ οι νέες φανέλες, η εκδήλωση ήταν τρομερή. Το κυριότερο είναι ότι από αυτές τις εμφανίσεις (σ.σ. επειδή ντύνει και πάλι η Robe di Kappa) έχουμε τρομερές αναμνήσεις από το παρελθόν. Συγχαρητήρια στους ανθρώπους που δούλεψαν για τη φανέλα».

Για την ανανέωση του συμβολαίου του:

«Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει, η ανανέωση συμβολαίου που έγινε πρόσφατα μόνο δεν ήταν τυχαία και θεωρώ ότι ήταν δικαίωση και θέλω να ανταποδώσω στο γήπεδο και να δικαιώσω τον κόουτς». 

Ενόψει της νέας σεζόν, σχολίασε για τον Παναθηναϊκό:

«Είμαστε ίδια ομάδα και έχουμε αποκτήσει χημεία, είμαστε μια οικογένεια με όλη τη σημασία της λέξης, είμαστε δεμένοι».

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS