ΔΣ τη Δευτέρα και έκτακτη ΓΣ στις 4/5

Το ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα συζητήσει τη Δευτέρα για την αποχή των ποδοσφαιριστών και θα ορίσει έναν νέο Σύμβουλο, ενώ θα συγκληθεί έκτακτη Γενική Συνέλευση την Παρασκευή 4 Μαΐου.

Τη Δευτέρα (16/4, 15:00) θα συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με κεντρικό θέμα την αποχή που πραγματοποίησαν οι ποδοσφαιριστές την προηγούμενη εβδομάδα. Η συζήτηση μεταξύ των συμβούλων δεν θα περιστραφεί στη στάση των παικτών, αφού όλοι αναγνωρίζουν ότι έχουν υπομείνει αρκετά, αλλά στο πως θα αποτραπεί παρόμοιο περιστατικό στο μέλλον και θα αποφασιστεί ένα χρονοδιάγραμμα για τις πληρωμές.

Αναμφίβολα, όμως, η συνέπεια της ΠΑΕ εξαρτάται από τη χρηματοδότηση του Γιάννη Αλαφούζου και όχι από τις προθέσεις του ΔΣ. Αν ο μεγαλομέτοχος δεν καθορίσει ένα πλάνο για τις χρηματικές ροές, τίποτα άλλο δεν μπορεί να σχεδιαστεί...

Επιπλέον, το ΔΣ θα διεξαχθεί ανεξάρτητα από την παρουσία του Βασίλη Κωνσταντίνου. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ πιθανώς να μεταβεί στο Αλ Αΐν του Άμπου Ντάμπι, για να έχει συζητήσεις με τους Άραβες παράγοντες και τις δύο χρωστούμενες δόσεις στο πλαίσιο της μεταγραφής του Μπεργκ, ύψους 1,45 εκατομμυρίων ευρώ. Αν ο Κωνσταντίνου αναχωρήσει το βράδυ του Σαββάτου (14/4), δεν θα προλάβει να επιστρέψει εγκαίρως για το προγραμματισμένο ΔΣ.

Ακόμα, το ΔΣ θα αναπληρώσει με ένα νέο μέλος τη θέση του Αγησίλαου Τουμαζάτου και θα επικυρωθεί η αντικατάσταση του εκπροσώπου του Ερασιτέχνη, με τον Νίκο Πλυτά αντί του Τάκη Οικονομόπουλου. Τέλος, θα εγκριθεί η μεταφορά της έδρας της ΠΑΕ, μετά τη μετακόμιση στη Λεωφόρο Πεντέλης.

Για τους ίδιους λόγους και για το τυπικό της υπόθεσης, η ΠΑΕ προκήρυξε έκτακτη Γενική Συνέλευση για την Παρασκευή 4 Μαΐου στις 13:00 στα γραφεία της εταιρίας, ενώ σε περίπτωση μη απαρτίας η επαναληπτική θα διεξαχθεί την Τρίτη 15 Μαΐου, την ίδια ώρα και στο ίδιο μέρος.

Photo credits: Eurokinissi

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Οι 4 βασικές αρχές του μαλλιού του Tom Hardy

Μια τεχνική ανάλυση αφιερωμένη στο στυλ του άντρα που έχει λανσάρει τα πιο αρρενωπά κουρέματα της εποχής μας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24