ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Δένει" εννιά ταλέντα ο Παναθηναϊκός

"Δένει" εννιά ταλέντα ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός δένει την επόμενη μεγάλη φουρνιά της ακαδημίας κάνοντας επαγγελματίες εννιά ποδοσφαιριστές. Διαβάστε το ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ρεπορτάζ του Sport24 για τους νεαρούς που θα υπογράψουν το πρώτο τους επαγγελματικό συμβόλαιο. (PICS)

Η επιβεβαίωση στο ρεπορτάζ του Sport24.gr το οποίο από τις 6 Φεβρουαρίου αποκάλυπτε την αλλαγή πολιτικής στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού προκύπτει ένα μήνα μετά. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Sport24, ο Παναθηναϊκός δένει τα ταλέντα του, κρατώντας μακριά ξένες ομάδες και μάνατζερ προσφέροντας τους επαγγελματικά συμβόλαια.

Εννιά παίκτες της ακαδημίας του τριφυλλιού, οχτώ από την ομάδα Νέων και ένας από τους Εφήβους του Παναθηναϊκού έχουν ήδη ειδοποιηθεί από τους Γιάννη Σαμαρά και Νίκο Νταμπίζα ότι θα κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα. Ότι θα υπογράψουν το πρώτο τους επαγγελματικό συμβόλαιο τις αμέσως επόμενες μέρες, ίσως και πριν τελειώσει ο Μάρτιος.

Πρόκειται για παιδιά που είναι γεννημένα το 1995, 1996 και δυο του 1997. Ο λόγος για τους Νέστορα Γκέκα, Κωνσταντίνο Κότσαρη, Δημήτρη Μυρθιανό, Μάριο Τζανουλίνο, Βασίλη Αγγελόπουλο, Μιχαήλ Πίτερ Νιούμαν, Πασχάλη Στάικο, Υμεράι Μαλντίν και το 16χρονο "βενιαμίν" Λάζαρο Λάμπρου, πρώτο σκόρερ της εφηβικής ομάδας του Παναθηναϊκού.

Το τριφύλλι άλλωστε όντας η μοναδική ομάδα η οποία στηρίζεται τόσο πολύ σε παίκτες από την ακαδημία της και έχει φτάσει στο σημείο να κάνει και πρωταθλητισμό μπορεί να επενδύσει και σε ταλέντα που έρχονται για να στελεχώσουν τις επόμενες ομάδες.

ΟΝΟΜ/ΜΟ: Νέστορας Γκέκας
ΘΕΣΗ: Τερματοφύλακας
ΗΜ.ΓΕΝ: 07/03/1995

"Δένει" εννιά ταλέντα ο Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Ένας αρκετά ταλαντούχος γκολκίπερ ο οποίος έχει χριστεί διεθνής με τις μικρές ομάδες και όλοι έχουν να λένε για τα σπουδαία προσόντα του. Ο Γκέκας είναι βασικός την φετινή σεζόν με την ομάδα των Νέων και όλοι έχουν να λένε για ένα σπουδαίο ταλέντο.

ΟΝΟΜ/ΜΟ: Κωνσταντίνος Κότσαρης
ΘΕΣΗ: Τερματοφύλακας
ΗΜ.ΓΕΝ: 25/07/1996

"Δένει" εννιά ταλέντα ο Παναθηναϊκός

Δεκαέξι μήνες μικρότερος από τον Γκέκα αλλά εξίσου πολύ ταλαντούχος γκολκίπερ ο Κότσαρης. Ο έτερος κίπερ της ομάδας των Νέων έχει πάρει και αυτός αρκετά παιχνίδια την φετινή σεζόν ενώ ήδη με τα προσόντα του είχε απασχολήσει ομάδα του εξωτερικού, συγκεκριμένα της Ιταλίας, που τον είχε ζητήσει για να τον δοκιμάσει αλλά εκείνη την περίοδο αρρώστησε και δεν πήγε. Είναι επίσης διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες.

ΟΝΟΜ/ΜΟ: Δημήτρης Μυρθιανός
ΘΕΣΗ: Αριστερός Μπακ
ΗΜ.ΓΕΝ: 13/08/1995

"Δένει" εννιά ταλέντα ο Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Ο βασικός αριστερός μπακ της ομάδας Νέων του Παναθηναϊκού. Πολύ καλός αμυντικά και επιθετικά, σκύλος στην άμυνα και αρκετά γρήγορος. Διαθέτει επίσης πάρα πολύ καλό αριστερό πόδι και δεν είναι τυχαίο ότι όλες οι εκτελέσεις των στημένων περνούν από τα πόδια του. Είναι επίσης διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες.

ΟΝΟΜ/ΜΟ: Μάριος Τζανουλίνος
ΘΕΣΗ: Στόπερ
ΗΜ.ΓΕΝ: 15/04/1996

"Δένει" εννιά ταλέντα ο Παναθηναϊκός

Ο βασικός στόπερ της ομάδας Νέων του Παναθηναϊκού την φετινή σεζόν. Διεθνής και με τις μικρές Εθνικές ομάδες όπου και εκεί αγωνίζεται ως βασικός. Δυναμικός στόπερ, ψηλός, αρκετά γρήγορος ο οποίος ξέρει και μπάλα. Σίγουρα αν συνεχίσει έτσι θα γίνει ακόμα καλύτερος.

ΟΝΟΜ/ΜΟ: Βασίλης Αγγελόπουλος
ΘΕΣΗ: Μέσος
ΗΜ.ΓΕΝ: 12/02/1997

"Δένει" εννιά ταλέντα ο Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Εκ των "βενιαμίν" της ομάδας Νέων με τον νεαρό μέσο ο οποίος είναι επίσης διεθνής να είναι αρκετά ταλαντούχος. Ο Αγγελόπουλος αγωνίζεται ως μέσος, εξάρι ή οκτάρι και αποτελεί ένα μηχανάκι στον χώρο του κέντρου. Τρέχει συνέχεια, έχει καλή μεταβίβαση και είναι αρκετά έξυπνος ως ποδοσφαιριστής.

ΟΝΟΜ/ΜΟ: Μιχαήλ Πήτερ Νιούμαν
ΘΕΣΗ: Μεσοεπιθετικός
ΗΜ.ΓΕΝ: 20/06/1996

"Δένει" εννιά ταλέντα ο Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Ο Νιούμαν αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις τις επίθεσης, στα πλάγια, έχει παίξει και ως σέντερ φορ ενώ αγωνίζεται και πίσω από τον επιθετικό. Είναι ένας παίκτης με έφεση στο σκοράρισμα, ψηλός αλλά αρκετά τεχνίτης και έξυπνος. Επίσης είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες. Ο Νιούμαν είναι γιος του παλαίμαχου προπονητή του ΠΑΟΚ στο μπάσκετ Τζον Νιούμαν.

ΟΝΟΜ/ΜΟ: Πασχάλης Στάϊκος
ΘΕΣΗ: Μέσος
ΗΜ.ΓΕΝ: 08/02/1996

"Δένει" εννιά ταλέντα ο Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού πιστεύουν πάρα πολύ στον νεαρό ταλαντούχο μέσο. Την φετινή σεζόν αντιμετώπισε ένα πρόβλημα υγείας που δεν τον άφησε να αγωνιστεί καθόλου αλλά πλέον το έχει αφήσει πίσω του και σιγά-σιγά επιστρέφει. Πρόκειται για έναν δυναμικό μέσο ο οποίος αγωνίζεται ως εξάρι ενώ μπορεί να παίξει και ως οκτάρι με πολύ καλά πόδια και αστείρευτες δυνάμεις.

ΟΝΟΜ/ΜΟ: Υμεράϊ Μαλντίν
ΘΕΣΗ: Επιθετικός
ΗΜ.ΓΕΝ: 06/03/1995

"Δένει" εννιά ταλέντα ο Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Διεθνής και αρχηγός της Εθνικής Νέων της Αλβανίας ο επιθετικός των πράσινων ο οποίος μπορεί να παίξει ως δεκάρι αλλά και πίσω από τον επιθετικό ως δεύτερος. Γρήγορος, καλός με την μπάλα στα πόδια και με εξαιρετικό σουτ. Επίσης έχει πολύ καλή μεταβίβαση τόσο με κάθετες πάσες όσο και μακρινές μπαλιές.

Ξεχωρίζει ο Λάμπρου

ΟΝΟΜ/ΜΟ: Λάζαρος Λάμπρου
ΘΕΣΗ: Επιθετικός
ΗΜ.ΓΕΝ: 19/12/1997

"Δένει" εννιά ταλέντα ο Παναθηναϊκός

Το ότι είναι ο μοναδικός από την εφηβική ομάδα που γίνεται επαγγελματίας μιλάει από μόνο του για το ταλέντο του. Πρόκειται για τον πιο μικρό σε ηλικία ποδοσφαιριστή αυτής της φουρνιάς που θα υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο. Πριν από δυόμιση μήνες έκλεισε τα 16 του χρόνια αλλά έχει ήδη ξεχωρίσει με το ταλέντο του. Πρώτος σκόρερ της ομάδας των Εφήβων με περισσότερα από είκοσι τέρματα έως τώρα. Αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης αλλά και πίσω από τον επιθετικό αλλά και ως επιθετικό χαφ. Διαθέτει άριστη τεχνική κατάρτιση, πολύ καλή μεταβίβαση και είναι αρκετά διορατικός στο παιχνίδι του. Ένα πολύ μεγάλο ταλέντο το οποίο αν συνεχίσει να δουλεύει θα αφήσει εποχή.

Είναι πλέον στο χέρι τους

Ο Γιάννης Σαμαράς και το τεχνικό επιτελείο της ακαδημίας του Παναθηναϊκού ξεχώρισαν τους εννιά προαναφερθέντες και θα τους δώσουν επαγγελματικά συμβόλαια.

Βέβαια ακόμα δεν μπορούμε να πούμε ότι και οι εννιά θα παίξουν στην πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού και θα ξεχωρίσουν όπως συμβαίνει με τους Καπίνο, Λαγό, Τριανταφυλλόπουλο, Ρισβάνη, Μαρινάκη. Αυτό εξάλλου δεν θα ήταν και το λογικό. Όλοι τους έχουν το ταλέντο αλλά θα πρέπει να συνεχίσουν να δουλεύουν, να έχουν κάτω το κεφάλι και όταν δοθεί η ευκαιρία να την αρπάξουν από τα μαλλιά.

Η πρώτη ευκαιρία που έχουν μπροστά τους είναι η προετοιμασία της επόμενης σεζόν. Οπότε πρέπει να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο ώστε κάποιοι εξ αυτών να ακολουθήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας όπως συνέβη και φέτος με τους νεαρούς άσους των πράσινων που προωθήθηκαν από την ομάδα των Νέων.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ