"Αφαίρεση τριών βαθμών στον Παναθηναϊκό"

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Super League τιμώρησε με αφαίρεση τριών βαθμών τον Παναθηναϊκό για τα όσα έγιναν στην Λεωφόρο και επέβαλε και ποινή 2 αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών. Η ποινή είναι εφέσιμη με τους πράσινους να καταθέτουν άμεσα έφεση.

Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς της Αθλητικής δικαιοσύνης στον Παναθηναϊκό για τα όσα έγιναν στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας πριν την έναρξη του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό καθώς η πειθαρχική επιτροπή της Super League θεώρησε εκτεταμένα τα επεισόδια και τιμώρησε τους πράσινους με αφαίρεση τριών βαθμών. Η βαρύτερη τιμωρία που θα μπορούσε να είχε το τριφύλλι. Μια ποινή που μάλιστα βγήκε κατά πλειοψηφία.

Παράλληλα οι πράσινοι τιμωρήθηκαν με δυο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών κάτι το οποίο σημαίνει ότι τα ματς με ΠΑΟΚ και Αστέρα Τρίπολης θα γίνουν χωρίς θεατές στο "Απόστολος Νικολαϊδης". Τέλος επιβλήθηκε και πρόστιμο 100.000 ευρώ.

Η ποινή φυσικά και είναι εφέσιμη με τους πράσινους να καταθέτουν άμεσα έφεση προκειμένου να μειωθεί η ποινή στο δευτεροβάθμιο όργανο.

Σε ότι έχει να κάνει με το σκεπτικό της απόφασης αυτό δεν θα δημοσιευθεί καθώς έχει αναλυθεί σε 20 σελίδες και αναμένεται να δοθεί στην δημοσιότητα στην διάρκεια της Παρασκευής.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της  25ης Αγωνιστικής. Αναλυτικά :

Α) ΠΑΕ Εργοτέλης: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή πεντακοσίων ευρώ.

Β) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της,  για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης: «Σας διαβιβάζουμε συμπληρωματικά με την από 108/24-2-2015 κλήση που σας αποστείλαμε και το υπ’ αριθμ. πρωτ. 7495/2015 έγγραφο του Υπεύθυνου Άσκησης Πειθαρχικής Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων θεωρούμενο ενιαίο σώμα μ’ αυτήν»: Συνεκδικάζει την υπ΄ αριθμ. πρωτ. 108/24-2-15 κλήση προς απολογία της Α΄ βάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League  και την από 25-2-15 πειθαρχική δίωξη του Υπευθύνου Άσκησης Πειθαρχικής Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων. Καθορίζει συνολική χρηματική ποινή εκατό χιλιάδων ευρώ. Επίσης επιβάλλει ποινή διεξαγωγής δύο (2) αγώνων χωρίς θεατές και αφαίρεση τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα, κατά πλειοψηφία ως προς την ποινή αφαίρεσης των τριών (3) βαθμών».      

Γ) ΠΑΕ Πανιώνιος, Ν. Ζαμάνη (Δ/ντή ποδ/ρου): Για τη συμπεριφορά του κ. Ν.Ζαμάνη καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της:επιβάλλει στην ΠΑΕ Πανιώνιος συνολική χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ.Ν. ΖΑΜΑΝΗ την ποινή της επίπληξης.

Δ) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.               

Η  κάτωθι απόφαση αφορά την 18η αγωνιστική

Α) ΠΑΕ Εργοτέλης: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: ποινή επίπληξης.

ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ : «Βάσει των αναφερομένων στην από 18/2/2015 πειθαρχική δίωξη του Υπευθύνου Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων της ΕΠΟ, η οποία σας κοινοποιείται συνημμένα στην παρούσα, καλείσθε ενώπιον μας την Πέμπτη, 26-2-2015 και ώρα 13:00, προς απολογία για όσα περιλαμβάνονται στην ως άνω πειθαρχική δίωξη»: «Απαλλάσσει την πειθαρχικώς διωκόμενη ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ από τη σε βάρος της αποδιδόμενη πειθαρχική κατηγορία».

Η κάτωθι απόφαση αφορά  το Πρωτάθλημα Novasports Super League Κ20.

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή έχοντας υπόψη:

α) Τα άρθρα 21 παρ. 2 α, β, γ, δ, 10 και 22 παρ. 2 του ΚΑΠ, β) Το φύλλο του προγραμματισθέντος να τελεσθεί την 22-2-2015 αγώνα μεταξύ των ομάδων ΒΕΡΟΙΑ - ΠΑΟΚ για το Πρωτάθλημα Υποδομής Νέων Κ20 και β) ο αγώνας διεκόπη στο 4΄ λεπτό του αγώνα λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου Ραχιάς, από τις καιρικές συνθήκες (πυκνή ομίχλη), ήτοι χωρίς υπαιτιότητα των διαγωνιζομένων ομάδων.                                     

ΑΠΟΦΑΙΝΕΤΑΙ

Ότι κατ’ άρθρα 21  παρ. 2 α, β, γ, δ , 10 και 22 παρ. 2 ΚΑΠ, ο ανωτέρω αγώνας πρέπει να επαναληφθεί και να συνεχισθεί εντός (15) δεκαπέντε ημερών, όπως αυτός προσδιορισθεί εκ νέου από την διοργανώτρια SUPERLEΑGUE ΕΛΛΑΔΑ».

Η κατωθι απόφαση αφορά το Πρωτάθλημα Super League Κ15, 16η Αγωνιστική.

Α) Βέροια (Κ15), Α.Καϊσίδη (ποδ/στη): διότι: «Ο ποδοσφαιριστής της εγκαλουμένης Α. ΚΑΪΣΙΔΗΣ, αναγράφηκε ως τακτικός στο Φ.Α. αντικανονικά (4η κίτρινη),  με την ομάδα SKODA ΞΑΝΘΗ βάσει της υπ΄ αριθμ. 110/19-2-2015 απόφασης της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής» : επιβάλλει στην ομάδα  ΒΕΡΟΙΑ Κ-15 την ποινή της επίπληξης. Επίσης

επιβάλλει στον Α. ΚΑΪΣΙΔΗ ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας.

*Η υπόθεση της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναβλήθηκε". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΟΜΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ - ΠΕΡΕΪΡΑ

"Μην μας εξοντώσετε"

ΚΑΙΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

ΕΛ.ΑΣ.: Προσχεδιασμένο

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ

Χαμός στη Λεωφόρο!

ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Φωτοβολίδα περνάει ξυστά από το κεφάλι του Μαρινάκη

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS