ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Απομένουν τα τυπικά για εποχή Πιεμπονγκσάντ

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αλαφούζος και ο Πιεμπονγκσάντ έχουν δώσει τα χέρια και σύντομα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα περάσει στην κατοχή του Ταϊλανδού.

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας επιθυμεί η πλευρά του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ να τελειώσει με τα διαδικαστικά ζητήματα για τη μεταβολή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ. Πρόκειται για μία επιθυμία που συμμερίζεται και ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος ανυπομονεί να απεμπλακεί οριστικά από το ποδόσφαιρο.

Ο Αλαφούζος και ο Πιεμπονγκσάντ ουσιαστικά έχουν δώσει τα χέρια και απομένει το τυπικό σκέλος με τις υπογραφές στο ιδιωτικό συμφωνητικό. Ωστόσο, αυτό θεωρείται θέμα χρόνου να συμβεί και να αρχίσει η διαδικασία για την αλλαγή σελίδας στο Τριφύλλι.

Συγχρόνως, οι συνεργάτες του Πιεμπονγκσάντ εντείνουν το... κάστινγκ για την εύρεση στελεχών για την επάνδρωση της ΠΑΕ. Η διοίκηση δεν πρόκειται να αντικατασταθεί άμεσα σύσσωμη, αλλά είναι βέβαιο ότι θα υπάρξουν "πινελιές" από το επιτελείο του Ταϊλανδού από τις πρώτες μέρες.

Ασφαλώς, η επιλογή του προέδρου του Παναθηναϊκού θα είναι η πιο εμφατική κίνηση. Ο στόχος της πλευράς Πιεμπονγκσάντ είναι να αναλάβει ένας άνθρωπος με αποδοχή στον κόσμο του Τριφυλλιού, αλλά να έχει και γνώση των συνθηκών στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Κάτι που δεν είναι εύκολο, αλλά δεν είναι και αδύνατο...

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΓΚΡΑΝΤ

Εξυπακούεται ότι ο Αβραάμ Γκραντ θα έχει κομβικό ρόλο στη λειτουργία της εταιρίας, αφού θα αποτελεί τον τοποτηρητή του Πιεμπονγκσάντ. Αυτός θα έχει την τελική έγκριση για κάθε απόφαση και οι αρμοδιότητες δεν θα περιορίζονται στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Πάντως, υπάρχει ένα ζήτημα με την εργασία του Γκραντ στην ινδική North East United, από την οποία δεν έχει παραιτηθεί ακόμα.

Σε κάθε περίπτωση, με την επισημοποίηση της συμφωνίας Αλαφούζου - Πιεμπονγκσάντ, θα ακολουθήσει η έκδοση μιας ανακοίνωσης που θα ενημερώσει τον κόσμο για τις μελλοντικές εξελίξεις. Διότι ακόμα δεν έχουν δοθεί διευκρινίσεις για το πως θα μπει στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός ο Ταϊλάνδός και πότε θα μεταβιβάσει και την τελευταία μετοχή του ο Αλαφούζος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Μακέντα και η αστερόσκονη
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ