ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στην τελική ευθεία το deal Παϊρότζ - Αλαφούζου

Στην τελική ευθεία το deal Παϊρότζ - Αλαφούζου

Η συμφωνία για τη μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ είναι στην προ των πυλών, αφού οι δικηγόροι του Ταϊλανδού και του Γιάννη Αλαφούζου έδωσαν τα χέρια και απομένει το ok των δυο επιχειρηματιών.

Εποχή Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ έρχεται για τον Παναθηναϊκό, αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, κάτι όμως που δεν διαφαίνεται στην παρούσα φάση. Οι δικηγόροι του Γιάννη Αλαφούζου και του Ταϊλανδού επιχειρηματία έδωσαν τα χέρια έπειτα από διαβουλεύσεις ημερών και πλέον απομένει το τελικό ok από τους δυο επιχειρηματίες, ώστε να αλλάξει ιδιοκτησία το "τριφύλλι".

Ο Παναθηναϊκός περνάει πλέον στα χέρια της Pan Asia. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως όλα διευθετήθηκαν και απομένουν τεχνοκρατικές λεπτομέρειες για να περάσει ο Παναθηναϊκός στον Πιεμπονγκσάντ. Απομένουν οι υπογραφές από τον Αλαφούζο και το νέο ιδιοκτήτη, ώστε η ΠΑΕ να περάσει στα χέρια του.

Οι νομικοί του Ταϊλανδού είχαν έρθει στην Ελλάδα με στόχο να πέσουν οι υπογραφές εντός του περασμένου Σαββατοκύριακου. Ο νέος στόχος λόγω του όγκου των εκκρεμοτήτων με συμβόλαια και οικονομικής φύσεως ζητήματα, είναι να έχουν μπει οι υπογραφές μέχρι την Παρασκευή (7/9).

Στην Ελλάδα βρίσκεται ο Πιτ Πιεμπονγκσάντ και στενοί συνεργάτες του και προς το παρόν τα επιτελεία των δυο πλευρών δεν μπορούν να προσδιορίσουν ακριβώς την ημέρα που θα γίνουν οι τελικές ανακοινώσεις, αλλά ο στόχος είναι η Παρασκευή.

Εξάλλου, στη χώρα μας βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρες και ο Αβράμ Γκραντ, που έχει σχεδόν καθημερινή επαφή με τον Νίκο Νταμπίζα, αφού οι δυο τους θα συνεργαστούν στενά. ο Ισραηλινός προορίζεται για μία "υβριδική θέση, που θα περιλαμβάνει τις αρμοδιότητες του διευθύνοντα συμβούλου και του εκτελεστικού διευθυντή". Ο Γκραντ θα έχει τον τελευταίο λόγο για κάθε απόφαση που αφορά τη λειτουργία της εταιρίας και της ομάδας, θα εποπτεύει τη διοίκηση και θα είναι ο εξ' απορρήτων του Πιεμπονγκσάντ στην Αθήνα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ