Αναβολή μέχρι τις 7 Φεβρουαρίου για Εσιέν, Λέτο, Τοτσέ

Αναβολή μέχρι τις 7 Φεβρουαρίου για Εσιέν, Λέτο, Τοτσέ

Ο Παναθηναϊκός ζήτησε και πήρε αναβολή δυο εβδομάδων για τις καταγγελίες των Εσιέν, Λέτο και Τοτσέ για μη τήρηση των διακανονισμών.

Αναβολή για ακόμα δυο εβδομάδες ζήτησε και πήρε ο Παναθηναϊκός για τις υποθέσεις των Εσιέν, Λέτο και Τοτσέ που εκδικάστηκαν την Τετάρτη το μεσημέρι στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ.

Ο Παναθηναϊκός είχε να αντιμετωπίσει πέντε υποθέσεις και η πρώτη καταγγελία που εκδικάστηκε ήταν αυτή των Εσιέν, Λέτο και Τοτσέ που εκπροσωπούνται από την ίδια δικηγόρο, την Άσπα Σουλούκου. 

Την πράσινη ΠΑΕ εκπροσώπησαν ο γενικός διευθυντής Αγησίλαος Τουμάζατος ο οποίος πήρε πρώτος τον λόγο και ο πρόεδρος του Τριφυλλιού Βασίλης Κωνσταντίνου.  Το Sport24.gr βρέθηκε στο διαιτητικό δικαστήριο και σας μεταφέρει όλα όσα ειπώθηκαν ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Ο Τουμαζάτος μίλησε πρώτος ζητώντας αναβολή δυο εβδομάδων λέγοντας: "Ζητάμε δυο εβδομάδες αναβολή καθώς κάνουμε μια προσπάθεια πωλήσεων ποδοσφαιριστών και αποδεσμεύσεων. Θέλουμε δυο εβδομάδες καθώς η μία είναι για τεχνικούς λόγους και η δεύτερη για δούμε πως θα διαχειριστούμε τις υποχρεώσεις μας. Θέλουμε να κρατήσουμε όρθιο τον Παναθηναϊκό".

Στη συνέχεια το λόγο πήρε και ο πρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ, Βασίλης Κωνσταντίνου, ο οποίος είπε προς το δικαστήριο: "Να σας υπενθυμίσω ότι ο Παναθηναϊκός συμπληρώνει 110 χρόνια ιστορίας. Η FIFA μας έδειξε σεβασμό, πρέπει και εσείς να μας δείξετε σεβασμό. Πρώτη φορά ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε τέτοια κατάσταση. Δώστε μας ακόμα 15 μέρες αναβολή".

Τελευταία πήρε το λόγο η δικηγόρος των Εσιέν, Λέτο και Τοτσέ, Άσπα Σουλούκου, η οποία υποστήριξε: "Στον Τοτσέ η ομάδα χρωστάει από το 2011. Στον Εσιέν από 2015 και θέλει τα δεδουλευμένα του, έκανε δυο διακανονισμούς και δεν τηρούνται. Ο Λέτο έχει δεδουλευμένα από το 2013. Κατανοούμε τι συμβαίνει. Μας ζήτησαν δυο αναβολές για να πουλήσουν παίκτες, σήμερα πάλι τα ίδια. Δεν τους έφτασαν. Θέλουν και άλλο; Συναινούμε στην αναβολή για μια εβδομάδα μέχρι 31/1".

Τελικά η απόφαση που πήρε το δικαστήριο ήταν αναβολή έως τις 7 Φεβρουαρίου τονίζοντας ότι η έδρα αναβάλει την εκδίκαση, αλλά εξάντλησε όλα τα όρια της συνεννόησης.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Γιατί το να μένεις σε σχέση παχαίνει

Εργένηδες όλου του κόσμου, μπορείτε να αρχίσετε τα πανηγύρια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24