Ανακοινώθηκε το τρίτο -3 στον Παναθηναϊκό για τον Βέμερ

Βέμερ

Ανακοινώθηκε το τρίτο -3 στον Παναθηναϊκό για τον Βέμερ

Η Super League ανακοίνωσε το τρίτο "-3" στον Παναθηναϊκό για τον Γενς Βέμερ. Οι "πράσινοι" είτε πληρώνουν έως τη Δευτέρα (7/5), είτε υποβιβάζονται για τις οφειλές στον Γερμανό.

Ανακοινώθηκε από τη Super League η αναμενόμενη νέα αφαίρεση τριών βαθμών για τον Γενς Βέμερ. Είναι η τρίτη αφαίρεση βαθμών σε βάρος του "τριφυλλιού", κάτι που σημαίνει ότι αν δεν τακτοποιηθούν οι οφειλές προς τον Γερμανό μέσα σε πέντε εργάσιμες μέρες (έως τη Δευτέρα 7/5), τότε η ομάδα υποβιβάζεται.

Η ανακοίνωση της Super League: "Ανακοινώνεται ότι σε εκτέλεση της υπ’ αριθμ. 35/03.04.2018 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο. και σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο Άρθρο 24, παρ. 5 του Κανονισμού Ιδιότητας & Μετεγγραφών Ποδοσφαιριστών, αφού παρήλθε άπρακτη η εκ νέου προθεσμία των πέντε (5) εργασίμων ημερών από την ημέρα διεξαγωγής του “επόμενου” αγώνα της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ  («ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ», που διεξήχθη την Κυριακή 22 Απριλίου 2018) για την εξόφληση της επιδικασθείσης χρηματικής απαίτησης του αιτούντος ποδοσφαιριστή Jens Alexander Wemmer, από την Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ αφαιρούνται τρεις (3) ακόμα βαθμοί από τον οικείο βαθμολογικό πίνακα.

Σημειώνεται πως, σύμφωνα με τον ως άνω Κανονισμό, αν η Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ προβεί στην εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή εντός του προβλεπόμενου χρονικού διαστήματος (5 εργασίμων ημερών, ήτοι μέχρι και την επόμενη Δευτέρα 7/5/2018), οι εν λόγω τρεις (3) βαθμοί θα επιστραφούν στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ με νεότερη απόφαση της Super League".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 24 ΤΗΣ ΕΠΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ

Ο κανονισμός για τις τρεις αφαιρέσεις και τον αυτόματο υποβιβασμό

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

10 απολαυστικές χαμένες ευκαιρίες προ κενής εστίας

Μια ποδοσφαιρική ανθολογία των φάσεων που απλά δεν χάνονται.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24