ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ανακατατάξεις στο ρόστερ του Παναθηναϊκού

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΙΛΜΠΟΥΡΓΚ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΙΛΜΠΟΥΡΓΚ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Δήμου Χαντζάρα και τον δανεισμό του, καθώς και τον δανεισμό των Αγγελόπουλου, Οικονομόπουλου και Δημήτρουλα και την παραχώρηση των Μίγγου και Πίσπα.

Ο Δημοσθένης Χαντζάρας μπορεί να μην έπεισε τον Γιωργο Δώνη να τον κρατήσει στο ρόστερ, μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας, αλλά τελικά έγινε ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκου! Ο 21χρονος εξτρέμ υπέγραψε συμβόλαιο, ωστόσο παραχωρήθηκε δανεικός στη Σπάρτη για να πάρει παιχνίδια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον Χαντζάρα:

"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Δήμου Χαντζάρα, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας και παραχωρήθηκε δανεικός στη Σπάρτη. Ο Χαντζάρας γεννήθηκε στις 8 Ιανουαρίου 1997 και εντάχθηκε στις ακαδημίες του Ολυμπιακού. Το 2016 τον απέκτησε η κυπριακή Ομόνοια ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στην Αναγέννηση Καρδίτσας. Αγωνίζεται ως εξτρέμ".

Ο Χαντζάρας δεν ήταν ο μόνος ο οποίος παραχωρήθηκε με δανεισμό. Το ίδιο συνεβη με τους Αγγελόπουλο, Οικονομόπουλο και Δημήτρουλα, οι οποίοι θα συνεχίσουν αλλού την καριέρα τους. Αναλυτικα η ανακοίνωση:

"Τρεις ποδοσφαιριστές μας παραχωρήθηκαν δανεικοί για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Οι Γιώργος Αγγελόπουλος, Αντώνης Οικονομόπουλος δόθηκαν στη Σπάρτη ενώ ο Θανάσης Δημήτρουλας στον Αιγινιακό".

Τέλος, δύο παίκτες από την ακαδημία οι οποίοι δεν έπεισαν, παραχωρήθηκαν με ελεύθερη μεταγραφή. Οι Μίγγος και Πίσπας (φώτο) δεν ανήκουν πλέον στο δυναμικό του Παναθηναϊκού, που κράτησε ποσοστό μεταπώλησης. Αναλυτικα η ανακοίνωση:

"Αλλαγή σελίδας για δύο ποδοσφαιριστές που βγήκαν από την ακαδημία του Παναθηναϊκού. Ο Θοδωρής Μίγγος θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό Λευκωσίας. Ο Σωτήρης Πίσπας θα αγωνίζεται πλέον στο Βόλο ΝΠΣ. Και για τους δύο ποδοσφαιριστές ο Παναθηναϊκός κράτησε ποσοστό μεταπώλησης".

Τέλος, ο Μαρκ Σιφναίος έμεινε στο ρόστερ, ενω ο Στέφανος Ρεγκάκος και ο Φωτης Κεζος οι οποίοι ήταν υπό δοκιμή, αποχώρησαν.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ