ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Παναιτωλικός: Μιμίτο και επίσημα στο Αγρίνιο

Παναιτωλικός: Μιμίτο και επίσημα στο Αγρίνιο

Παίκτης του Παναιτωλικού και επίσημα είναι ο Μιμίτο με τον 21χρονο χαφ να υπογράφει στην ομάδα του Αγρινίου για δυο χρόνια

Μιμίτο και επίσημα στον Παναιτωλικό με τον 21χρονο χαφ να υπογράφει το νέο του συμβόλαιο και το Sport24.gr να επιβεβαιώνεται από την απόκτηση του.

Ο Αταΐρ Μιμίτο Ρότσα Μπιάι, ή απλά Μιμίτο είναι γεννημένος στη Γουινέα Μπισάου στις 12 Δεκεμβρίου 1997, αλλά έχει αποκτήσει την πορτογαλική υπηκοότητα. Ο 21χρονος κεντρικός μέσος ξεκίνησε να παίζει στα τμήματα υποδομής της Μπενφίκα και μεταπήδησε σε αυτά της Γκιμαράες. Μέχρι πρότινος ήταν στη δεύτερη ομαδα της Γκιμαράες, ομάδα στην οποία εργαζόταν ο νέος τεχνικός του Παναιτωλικού.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Νέα μεταγραφική προσθήκη για την ομάδα μας, με τον Μιμίτο (Atair Mimito Rocha) να υπογράφει διετές συμβόλαιο, με δικαίωμα επέκτασης. Ο Μιμίτο γεννήθηκε τις 12 Δεκεμβρίου 1997 και αγωνίζονταν στη Γκιμαράες Β. Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του δήλωσε: « Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Είναι μια νέα πρόκληση για εμένα και είμαι ευγνώμων για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν οι άνθρωποι του Παναιτωλικού. Υπόσχομαι να είμαι 100% επαγγελματίας για να βοηθήσω την ομάδα στην κατάκτηση των στόχων της».

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ