ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Υπέγραψε νέο συμβόλαιο ο Σισέ μέχρι το 2022

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Αφρικανός αμυντικός υπέγραψε με τον Ολυμπιακό την επέκταση του συμβολαίου του για ακόμη έναν χρόνο (έληγε το 2021) και με πολύ καλύτερους όρους ως προς τις ετήσιες απολαβές του.

Ήταν κάτι προδιαγεγραμμένο. Κάτι που αναμενόταν να γίνει, αφού τόσο ο Σισέ, όσο και ο Ολυμπιακός επί της ουσίας είχαν συμφωνήσει εδώ και πολύ καιρό για την επέκταση της συνεργασίας τους. Απλώς απέμεναν κάποιες μικρολεπτομέρειες, οι οποίες φυσικά δεν γινόταν να χαλάσουν το "ντιλ".

Εδώ και μερικές μέρες λοιπόν ο Σενεγαλέζος στόπερ έχει υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους "ερυθρόλευκους" που θα έχει ισχύ έως το 2022. Το προηγούμενο συμβόλαιό του ήταν μέχρι το 2021, οπότε έγινε επέκταση ενός έτους.

Το σημαντικότερο στοιχείο όμως είναι ότι ο Σισέ που δεν ήταν από τους υψηλά αμειβόμενους ποδοσφαιριστές, θα έχει πλέον ένα συμβόλαιο με πολύ καλύτερες απολαβές από αυτές που είχε με την προηγούμενη συμφωνία.

Να θυμίσουμε ότι το πρώτο συμβόλαιο που είχε υπογράψει στον Ολυμπιακό τον Ιανουάριο του 2017 είχε απολαβές περίπου στις 100 χιλιάδες ευρώ ετησίως…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ