ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χωρίς αλλαγές η ενδεκάδα του Ολυμπιακού στη ρεβάνς

EUROPA LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΜΠΕΡΝΛΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΜΠΕΡΝΛΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Πέδρο Μαρτίνς προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει στην Αγγλία τους έντεκα που είχε ξεκινήσει και στο πρώτο παιχνίδι με την Μπέρνλι.

Η ενδεκάδα θα πρέπει να θεωρείται «κλειδωμένη». Εκτός πια κι αν προκύψει κάτι απρόοπτο στην τελευταία προπόνηση που θα γίνει επί αγγλικού εδάφους και αλλάξουν τα δεδομένα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει καταλήξει στα πρόσωπα που θα βρεθούν στο αρχικό σχήμα στη ρεβάνς με την Μπέρνλι στο «TurfMoor» (30/8, 21.45), σε ένα ματς που παίζεται όλη η ευρωπαϊκή χρονιά των Πειραιωτών.

Ο Γιαννιώτης θα ειναι στα δοκάρια, ο Ελαμπντελαουί στο δεξί άκρο της άμυνας και στο αριστερό ο Τσιμίκας. Ο Βούκοβιτς θα είναι ένας εκ των κεντρικών αμυντικών και ο Μιράντα κερδίζει τον Μεριά στην κούρσα του παρτενέρ του Σέρβου.

Στα χαφ ο Μπουχαλάκης με τον Καμαρά δεν πρόκειται να αλλάξουν, με τον Φορτούνη μπροστά τους να έχει τον γνωστό ελεύθερο ρόλο του. Στα «φτερά» της επίθεσης θα βρεθούν οι Ποντένσε και Λάζαρος, ενώ στην κορυφή θα παίξει ο Γκερέρο.

Αυτά άφησε να εννοηθεί ο Πέδρο Μαρτίνς στην προπόνηση της Τρίτης (28/8), όπου για ακόμη μία φορά έριξε πολύ μεγάλο βάρος στο κομμάτι της τακτικής.

Την Τετάρτη (29/8) θα γίνει και η βιντεοθεραπεία στους ποδοσφαιριστές για το πώς εμφανίζεται η Μπέρνλι στο γήπεδό της, καθώς είναι ξεκάθαρο ότι αλλιώς αγωνίζεται εκτός έδρας κυνηγώντας να κρατήσει το μηδέν και διαφορετικά στο σπίτι της κυνηγώντας να σκοράρει...

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ