ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βαλμπουενά: "Ντροπή να παίζει κανείς σε τέτοια γήπεδα"

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ματιέ Βαλμπουενά χαρακτήρισε ντροπή το να αγωνίζεται κανείς σε αγωνιστικούς χώρους όπως ήταν αυτός στο AEL FC Arena. Για έλλειψη σεβασμού έκανε λόγο ο Γάλλος μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού.

Ο σκόρερ του Ολυμπιακού στο 0-1 με την ΑΕΛ, Ματιέ Βαλμπουενά, εξέφρασε την αγανάκτησή του με την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο AEL FC Arena. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός ανέφερε μετά το ματς:

"Είναι απλά ντροπή. Είναι κρίμα να γίνονται παιχνίδια σε αυτόν τον αγωνιστικό χώρο. Με όλο τον σεβασμό στους προέδρους, είναι αδύνατον να παίζεις σε τέτοια γήπεδα. Ήταν τυχαίο ότι δεν τραυματίστηκε κανείς. Είναι έλλειψη σεβασμού αυτό που συνέβη".

Ακολούθως πρόσθεσε: " Ο τίτλος είναι ακόμα μακριά. Δείξαμε ότι είμαστε ενωμένη ομάδα. Πήραμε τη νίκη κάτω από δύσκολες συνθήκες".

Για τον εαυτό του και τις επιδόσεις του, είπε: "Έχω μάθει να δουλεύω στη ζωή μου. Θέλω να κερδίσουμε τίτλους. Είμαστε αποφασισμένοι".

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: "ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΝΤΡΟΛ"

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης ανέφερε: "Το γήπεδο ήταν πολύ δύσκολο, δεν αρμόζει σε μια ομάδα όπως η ΑΕΛ να έχει τέτοιο αγωνιστικό χώρο. Δεν βγάλαμε αυτό που έχουμε ως ομάδα. Μπήκαμε με σκοπό να κερδίσουμε τις μονομαχίες και δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα, πέρα από το σουτ της ΑΕΛ στο τέλος. Ήταν ένα δίμηνο δύσκολο για εμάς και τώρα για ένα διάστημα θα ξεκουραστούμε. Έπεται συνέχεια, δεν σταματάμε εδώ, το ρόστερ είναι καλύτερο και αγώνα με τον αγώνα θα γινόμαστε καλύτεροι. Η διακοπή είναι σημαντική. Ήρθαν νέα παιδιά τις τελευταίες μέρες που θα μπουν στο κλίμα της ομάδας".

Για τα πολλά λάθη και αν φταίει η κατάσταση του γηπέδου:

"Δεν ήξερες πότε να κοντρολάρεις, κοιτάξαμε να μην ρισκάρουμε και πέρα από 1-2 στημένα δεν απειληθήκαμε".

Για το γεγονός ότι έχει πλέον θέση βασικοί:

"Από πέρυσι μου δείχνει εμπιστοσύνη ο προπονητής. Ήταν δύσκολη προσπάθεια αυτή που κάναμε στα προκριματικά, και οι τρεις ομάδες ήταν πολύ καλές. Η δουλειά φαίνεται στο γήπεδο. Για τον εαυτό μου θέλω να έχω δημιουργική χρονιά και να βοηθήσω την ομάδα να πάρουμε το νταμπλ, όπως και το να κάνουμε καλή πορεία στην Ευρώπη".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Καραπαπάς: "Μας έκλεψαν δύο γκολ, παρωδία το VAR"
Μαρτίνς: "Πήραμε τη νίκη παρά την κούραση και τον κακό αγωνιστικό χώρο"
ΑΕΛ - Ολυμπιακός 0-1: Σοβαρός, ουσιαστικός και κουρασμένος
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ