ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τσιμίκας: "Σε κάθε ματς θα είμαστε καλύτεροι"

CHAMPIONS LEAGUE / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΟΣΦΠ - ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΟΣΦΠ - ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κώστας Τσιμίκας ανέφερε πως η Βικτόρια Πλζεν είναι πολύ καλή ομάδα, όμως δεν φοβήθηκε καθόλου το ματς και είπε πως σε κάθε παιχνίδι ο Ολυμπιακός θα παρουσιάζεται καλύτερος.

Ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού, Κώστας Τσιμίκας, ανέφερε στις δηλώσεις του μετά το ματς με τη Βικτόρια Πλζεν και το επιβλητικό 4-0 πως η ομάδα του θα παρουσιάζεται καλύτερη σε κάθε παιχνίδι, ενώ τόνισε πως δεν φοβάται τη Μπασακσεχίρ.

Αναλυτικά:

"Κυνηγήσαμε το γρήγορο γκολ, δεν μας ήρθε, αλλά δεν το βάλαμε κάτω. Παίξαμε το ίδιο ποδόσφαιρο και στο δεύτερο ημίχρονο και μας ήρθαν τα γκολ. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο.

Οι Τσέχοι ήταν πολύ καλή ομάδα. Δεν φοβήθηκα καθόλου, γιατί ξέρω τις δυνατότητες της ομάδας μου. Ήξερα ότι αν πετυχαίναμε το πρώτο γκολ θα ερχόντουσαν κι άλλα. Σε κάθε ματς θα είμαστε καλύτεροι. Δείξαμε ότι ήμασταν καλύτερη ομάδα.

Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε μπροστά και να "φορτίσουμε τις μπαταρίες μας". Γνωρίζω ότι έχει καλούς παίκτες, σταρ. Δεν φοβόμαστε. Θα τα δώσουμε όλα, όπως κάνουμε πάντα.

Πιστεύω σήμερα ότι το μόνο που έλειπε ήταν το γρήγορο γκολ. Αν ερχόταν, θα είχαμε πετύχει πιο γρήγορα περισσότερα γκολ".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ