ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τσιμίκας: "Αφιερώνουμε τη νίκη στους δημιουργούς των πανό"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κώστας Τσιμίκας μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ τόνισε πως ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος ενώ σχολίασε και τα πανό που βγήκαν στην Τούμπα.

Ο MVP του Ολυμπιακού στη νίκη επί του ΠΑΟΚ ήταν ο Κώστας Τσιμίκας και ο διεθνής μπακ μετά το τέλος της αναμέτρησης στάθηκε στην καλή απόδοση της ομάδας του ενώ σχολίασε και τα πανό που βγήκαν στην Τούμπα με αιχμηρό τρόπο.

"Δεν μας νοιάζει σε ποια έδρα παίζουμε αλλά να παίζουμε καλά. Από εκεί και πέρα στο παιχνίδι βγήκαν κάποια πανό που καλό είναι να μην βγαίνουν στο γήπεδο και αφιερώνουμε τη νίκη στους δημιουργούς τους".

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: "ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΠΙΕΣΗ, ΠΗΡΑΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΑΜΕ"

Από την πλευρά του ο Ανδρέας Μπουχαλάκης τόνισε πως ο Ολυμπιακός πήρε αυτό που ήθελε, το τρίποντο και συνεχίζει στην πρώτη θέση:

"Ήρθαμε εδώ πέρα προσπαθήσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας να δείξουμε ότι θέλουμε τους τρεις βαθμούς. Τα καταφέραμε σε όλο το παιχνίδι δεν δεχτήκαμε πίεση. Φύγαμε με τους τρεις βαθμούς. Συνεχίζουμε γιατί έχει ακόμα δρόμο το πρωτάθλημα και κοιτάμε μπροστά μας γιατί έχουμε ένα Ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Όσον αφορά τα λοιπά που έγιναν δεν είναι δουλειά των παικτών να ασχολούνται, πήραμε αυτό που θέλαμε και καταφέραμε να διατηρήσουμε τη διαφορά και να τελειώσουμε το πρωτάθλημα στην πρώτη θέση".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ