ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τουρέ, Πιαζόν και γκολκίπερ (Σα) στο φινάλε για Ολυμπιακό!

Τουρέ, Πιαζόν και γκολκίπερ (Σα) στο φινάλε για Ολυμπιακό!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι "ερυθρόλευκοι" ετοιμάζονται να ανακοινώσουν τρεις ποδοσφαιριστές την Παρασκευή (31/8), την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου.

Θα έχει φουλ μεταγραφική δράση την Παρασκευή (31/8). Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να ανακοινώσει τρεις ποδοσφαιριστές και θα δούμε αν θα προκύψουν κι άλλες μέσα στη μέρα. Πρώτος και καλύτερος ο Γιάγια Τουρέ, ο οποίος έχει συμφωνήσει σε όλα με τους “ερυθρόλευκους” και εντός της ημέρας αναμένεται στη χώρα μας για να ολοκληρωθεί και το τυπικό σκέλος.

Το σημαντικό στοιχείο στην υπόθεση με τον Ιβοριανό είναι ότι ο Ολυμπιακός θα βγάλει ένα “σκασμό” λεφτά από τα ταμεία του αποκλειστικά και μόνο για τον 35χρονο σούπερ σταρ.

Οι Άγγλοι λένε ότι το συμβόλαιο του παίκτη θα είναι 2,5εκ. ευρώ ετησίως και μαζί με την εφορία φτάνει κοντά στα 5 εκ. ευρώ. Συν τοις άλλοις, γίνεται λόγος και για πριμ υπογραφής που αγγίζει τα 2 εκατομμύρια. Με λίγα λόγια θα κοστίσει γύρω στα 7 εκατομμύρια ευρώ!

Οι μεταγραφές όμως δεν σταματούν στον Τουρέ, καθώς ο Ολυμπιακός βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Βραζιλιάνου εξτρέμ της Τσέλσι, Λούκας Πιαζόν. Απ' ό,τι δείχνουν λοιπόν τα πράγματα ο Πιαζόν είναι ο “εκλεκτός” για την ενίσχυση στα “φτερά” της επίθεσης και οι πληροφορίες από το Λονδίνο κάνουν λόγο για πολύ προχωρημένες επαφές ανάμεσα σε Τσέλσι και “ερυθρόλευκους”.

Να θυμίσουμε ότι οι Πειραιώτες κινούνται για την απόκτηση και τερματοφύλακα, που θα αποτελέσει το “μπακ απ” του Γιαννιώτη. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο εκλεκτός θα είναι ο Ζοσέ Σα της Πόρτο. Είναι 25 ετών και έχει δουλέψει με τον Μαρτίνς στην Μαρίτιμο.

Αυτό που μένει να φανεί είναι αν τελικά θα πάει ο Ολυμπιακός για την απόκτηση κι άλλων ποδοσφαιριστών, όπως φημολογείται. Οι “απαντήσεις” θα δοθούν εντός της ημέρας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ