ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το ρεκόρ του Χασάν και ο Μαρτίνς που ακόμη δεν έχει αποφασίσει

EUROPA LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÑÅÁË ÌÐÅÔÉÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÑÅÁË ÌÐÅÔÉÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αιγύπτιος φορ επιχειρεί να φέρει... τούμπα τα προγνωστικά και να επιστρέψει νωρίτερα. Ο Μαρτίνς ακόμη ψάχνεται για το ποιος θα παίξει στην κορυφή της επίθεσης με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Μόλις το Σάββατο (27/10) είχαμε αναφέρει στο Sport24.gr ότι ο ρεαλιστικός στόχος του Αχμέντ Χασάν ήταν εξ αρχής να καταφέρει να δώσει το "παρών" στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στις 11 Νοεμβρίου, σε δύο εβδομάδες δηλαδή από σήμερα.

Ωστόσο, η εικόνα που παρουσιάζει τις τελευταίες ημέρες στο πρόγραμμα αποκατάστασης που κάνει, βγάζει μία αισιόδοξη αύρα. Ότι μπορεί να γυρίσει πολύ νωρίτερα και να "σπάσει" για ακόμη μία φορά ένα προσωπικό... ρεκόρ!

Ο Μαρτίνς δεν τον έχει ξεγράψει για το παιχνίδι με τον Άρη που θα γίνει σε μία εβδομάδα στην Θεσσαλονίκη (4/11). Το είπε άλλωστε και στις δηλώσεις του.

Ο Χασάν θα επιχειρήσει τις επόμενες μέρες να μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, προκειμένου να δει ο Μαρτίνς αν μπορεί να τον υπολογίζει για το ματς στο "Κλ. Βικελίδης". Ακόμα κι αν δεν τα καταφέρει να δώσει το "παρών" με τον Άρη, τότε θα το παλέψει για να είναι κανονικά στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού στο παιχνίδι με την Ντουντελάνζ στο "Καραϊσκάκη" στις 7 Νοεμβρίου.

Όλα αυτά όμως θα ξεκαθαρίσουν εντός της εβδομάδας. Το σημαντικό για τον Μαρτίνς είναι ότι ο Αιγύπτιος φορ προσπαθεί να "σπάσει" ένα δικό του... ρεκόρ. Μην ξεχνάμε ότι είχε γυρίσει νωρίτερα και από τον τραυματισμό που είχε υποστεί στο παιχνίδι με την Μπέρνλι στην Αγγλία.

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΓΙΑ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

Όλα είναι ανοικτά ως προς τις επιλογές του Μαρτίνς για την κορυφή της επίθεσης στο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης (29/10, 19.30). Τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο. Ούτε ο Δημήτρης Μάνος που έμοιαζε φαβορί, ούτε ο Λάζαρος που εξακολουθεί να έχει σοβαρές πιθανότητες για να βρεθεί στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ακόμη ψάχνεται, ακόμη δεν έχει αποφασίσει και αυτό έχει να κάνει με το γεγονός ότι τον έχει βάλει σε σκέψεις ο Χριστοδουλόπουλος μετά την εικόνα του στο Λουξεμβούργο. Ο Λάζαρος στάθηκε μια χαρά, αν ήταν πιο τυχερός θα μπορούσε να σκοράρει δύο-τρεις φορές και σε γενικές γραμμές δείχνει να ξαναβρίσκει τον εαυτό του.

Ο δε Μάνος περιμένει την ευκαιρία του πώς και πώς. Οπότε, η απόφαση δεν θα είναι και τόσο εύκολη για τον Μαρτίνς. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποιος ποδοσφαιριστής που να έχει το προβάδισμα για να βρεθεί στην κορυφή στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Καραϊσκάκη (29/10, 19.30).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ