ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το ξενέρωμα του Μπεν που δεν θα παίξει με τον Ολυμπιακό

Το ξενέρωμα του Μπεν που δεν θα παίξει με τον Ολυμπιακό

Ο θυμωμένος Μοχάμεντ Μπεν, άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού, εξέφρασε την απογοήτευσή του που δεν θα παίξει με τον Ερυθρό Αστέρα στο Champions League, λίγες μέρες πριν από τον αγώνα με τους Πειραιώτες.

Τον Ιανουάριο του 2018 ο Ερυθρός Αστέρας αγόρασε από τον Ολυμπιακό τον Μοχάμεντ Μπεν αντί 500.000 ευρώ. Ο επιθετικός από τις Κομόρες υπέγραφε συμβόλαιο 2,5 ετών και από την αρχή φρόντισε να γίνει αναπόσπαστο στέλεχος της σερβικής ομάδας.

Πέρυσι έκανε φανταστική σεζόν με 42 συμμετοχές και 25 γκολ. Έτσι, τέλη Αυγούστου ομάδα του Κατάρ χτύπησε την πόρτα του Ερυθρού Αστέρα, καταθέτοντας πρόταση για την αγορά του Μπεν. Η διοίκηση της Crvena zvezda την έκανε αποδεκτή και ο διεθνής κυνηγός "πέταξε" για τη Μέση Ανατολή, ώστε να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του.

Στο μεσοδιάστημα, ο Ερυθρός Αστέρας έκλεισε τον Ολλανδό επιθετικό Rajiv van La Parra για να καλύψει το κενό του Μπεν, ενώ δήλωσε και την ευρωπαϊκή λίστα, από την οποία απουσίαζε το όνομα του Μπεν. Τελικά η μεταγραφή του 30χρονου στο Κατάρ οδηγήθηκε σε "ναυάγιο", καθώς ο ίδιος διαφώνησε σε κάποιους όρους του συμβολαίου του.

Έχοντας συμβόλαιο στην ομάδα του Βελιγραδίου μέχρι το καλοκαίρι του 2020, υποχρεώθηκε να επιστρέψει στον Ερυθρό Αστέρα. Η ιστορία με την ομάδα του Κατάρ τον πήγε πίσω. Ενώ είχε προλάβει να κάνει εννέα συμμετοχές πριν "σκάσει" η πρόταση, χρόνο συμμετοχής πήρε ξανά μόλις την Τετάρτη (25/9), στη νίκη (1-3) απέναντι στη Βόζντοβατς.

"ΝΑ ΜΕ ΣΕΒΕΣΤΕ"

Από τις 27 Αυγούστου, έπαιξε ξανά ύστερα από έναν μήνα. Πλέον, θα μπορέσει να βοηθήσει μόνο στις εντός των συνόρων υποχρεώσεις του Αστέρα και όχι στο Champions League. Με τον Ολυμπιακό, δηλαδή, θα είναι νοκ άουτ. Με ανάρτηση στο instagram ο άλλοτε παίκτης των Πειραιωτών, δεν μπόρεσε να κρύψει τη μεγάλη του απογοήτευση.

Συγκεκριμένα, έγραψε: " Ο κόσμος του ποδοσφαίρου είναι σκληρός. Καταλαβαίνω γιατί μερικοί παίκτες τα παρατάνε παρότι έχουν τεράστιο ταλέντο. Πρέπει να έχεις νοοτροπία μονομάχου. Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στη δράση, αλλά θυμωμένος που δεν έχω συμπεριληφθεί στη λίστα για το Champions League. Σήμερα (σ. χθες) έδειξα ότι με χρειάζονται και είμαι μέρος της ιστορίας αυτής της ομάδας, οπότε σεβαστείτε με. Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη παρότι χάσαμε στο ντέρμπι (σ. 2-0 από την Παρτιζάν), είστε οι καλύτεροι οπαδοί του κόσμου. Κι ένα ευχαριστώ στον προπονητή (σ. Βλάνταν Μιλόγεβιτς) που πάντα με πίστευε".

Ο Μπεν έκανε στον Ολυμπιακό όλες κι όλες δέκα συμμετοχές, ενώ σημείωσε δύο γκολ. Στην Ελλάδα έχει περάσει ακόμα από Λεβαδειακό, Βέροια και Πανιώνιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Οπαδοί Ερυθρού Αστέρα: "Είσαι στο μυαλό, κάτι μαγικό"

AP Photo/Darko Vojinovic

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ