ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το κάλεσμα του Αβραάμ για τo φιλικό με Νότιγχαμ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ / ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ / ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού, Αβραάμ Παπαδόπουλος έκανε κάλεσμα στον κόσμο των "ερυθρολεύκων" να δώσει το παρών στο φιλικό παιχνίδι με τη Νότιγχαμ Φόρεστ (16/07, 21:30) στο "Γ. Καραϊσκάκης". (VIDEO)

O Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη Νότιγχαμ Φόρεστ την προσεχή Τρίτη (16/07, 21:30) στο "Γ. Καραϊσκάκης" στην πρόβα τζενεράλε ενόψει των κρίσιμων αγώνων με την Βικτόρια Πλζεν για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Με αφορμή το σημαντικό φιλικό με την αγγλική ομάδα, ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού, Αβραάμ Παπαδόπουλος έκανε κάλεσμα στον κόσμο των "ερυθρολεύκων" να δώσει το παρών στο φιλικό παιχνίδι.

"Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο μεγάλες και ιστορικές ομάδες. Είναι το τελευταίο ματς πριν από το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν. Θέλουμε ο κόσμος να έρθει στο γήπεδο και είμαι σίγουρος πως γι' ακόμα μία φορά θα το γεμίσει, κι εμείς από την πλευρά μας θα δώσουμε τα πάντα για να μπούμε στους ομίλους του Champions League. Σας περιμένουμε την Τρίτη όλους στο γήπεδο", αναφέρει στο μήνυμά του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ολυμπιακός: Τι παίζει με τον Νάτχο
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ