ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Τι παίζει με τον Νάτχο

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το όνομα του Μπίμπαρς Νάτχο έχει πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων για τον Ολυμπιακό, ύστερα από τον τραυματισμό του Κώστα Φορτούνη, αφού ο Ισραηλινός μέσος παραμένει ελεύθερος και δεν αποκλείεται να γίνει νέος... Καμπιάσο.

Ο σοβαρός τραυματισμός του Κώστα Φορτούνη αναγκάζει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να αναπροσαρμόσουν τα μεταγραφικά πλάνα τους. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός ήταν βαρόμετρο στα αγωνιστικά σχέδια του Πέδρο Μαρτίνς, καθώς έχει την ποιότητα να κάνει τη διαφορά μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ενώ προερχόταν από μία εντυπωσιακή σεζόν με 17 γκολ και 16 ασίστ σε 43 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Πλέον, οι διοικούντες τους "ερυθρολεύκους" καλούνται να βρουν τον ιδανικό αντικαταστάτη του 26χρονου επιτελικού, με το όνομα του Μπίμπαρς Νάτχο να έχει πέσει (ξανά) στο τραπέζι τις τελευταίες ώρες. Ο Ισραηλινός μέσος έλυσε πριν από δύο εβδομάδες τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό, καθώς ήθελε να βρει μία ομάδα που θα του προσφέρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Με την παρουσία του Φορτούνη, κάτι τέτοιο φάνταζε δύσκολο για τον έμπειρο χαφ, αφού διαθέτει παρόμοια αγωνιστικά στοιχεία με τον αρχηγό του Ολυμπιακού.

Ωστόσο, η ατυχία του Φορτούνη, είναι πιθανό να επαναφέρει τον Νάτχο στο ρόστερ των Πειραιωτών. Οι άνθρωποι της ομάδας δεν είχαν, ούτως ή άλλως, κάποιο παράπονο από τον Ισραηλινό, αφού είχε πολύ καλή συμπεριφορά, ενώ όποτε αγωνίστηκε, κυρίως ως αλλαγή, έδειξε πως διαθέτει εξαιρετική ποιότητα και βοήθησε με την εμπειρία του. Αξίζει να σημειωθεί πως ο 31χρονος μέσος συνεχίζει τις ατομικές προπονήσεις και περιμένει την κατάλληλη πρόταση. Το κασέ του ανέρχεται στα 900.000 ευρώ καθαρά, το οποίο σημαίνει πως, σε περίπτωση που προχωρήσει η επιστροφή του στην Πειραιά, θα επιβαρύνει το μπάτζετ των "ερυθρολεύκων" κατά 1+ εκατομμύριο ευρώ.

Ουσιαστικά, η περίπτωση του Νάτχο θυμίζει αρκετά την αντίστοιχη του Εστέμπαν Καμπιάσο, ο οποίος αποχώρησε στα τέλη Ιουνίου του 2016 από τους "ερυθρολεύκους", αλλά λίγες ημέρες αργότερα επέστρεψε, καθώς οι ιθύνοντες της ομάδας έκριναν πως μπορεί να προσφέρει με την ποιότητα και την εμπειρία του, παρότι είχε κλείσει τα 36 έτη.

ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ "ΑΝΟΙΧΤΟ" ΤΟΥ ΖΟΑΟ ΚΑΡΒΑΛΙΟ

Βέβαια, πέρα από την περίπτωση του Νάτχο, υπάρχει "ανοιχτή" κι η υπόθεση του Ζοάο Καρβάλιο. Με ύψος 1.72 και εξαιρετική τεχνική, είναι 10άρι "παλιάς κοπής" που ταιριάζει πολύ σε αυτό που θέλουν πλέον οι "ερυθρόλευκοι" για το διάστημα που θα λείψει ο αρχηγός τους. Οι διοικούντες τον Ολυμπιακό διατηρούν ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με τον μάνατζερ του Πορτογάλου επιτελικού μέσου της Νότιγχαμ, αλλά πρόκειται για μία ακριβή περίπτωση, ενώ αυτή την περίοδο αντιμετωπίζει και πρόβλημα τραυματισμού, το οποίο δεν είναι γνωστό για πόσο διάστημα θα τον αφήσει εκτός δράσης.

Το συμβόλαιό του 22χρονου μεσοεπιθετικού λήγει το 2023, αλλά δεν θα υπάρξει σοβαρό πρόβλημα σε περίπτωση ετήσιου δανεισμού του. Στην ίδια θέση, φυσικά, του επιτελικού μέσου, μπορεί να αγωνιστεί όποτε χρειαστεί και ο πολύπειρος Ματιέ Βαλμπουενά, ο οποίος και αναμένεται να είναι βασική επιλογή κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν στα προκριματικά της 23ης και 30ής του μήνα.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ολυμπιακός: Σοκ με Φορτούνη, υπέστη ρήξη χιαστού
Ολυμπιακός: Ξανά στο τραπέζι ο Καρβάλιο ως αντί-Φορτούνης
Ολυμπιακός: Δεν το πίστευε ο Φορτούνης
Ολυμπιακός: Η προφητική ανάλυση του Μαρτίνς για τον αντί-Φορτούνη
Ολυμπιακός: Η εγχείρηση του Φορτούνη
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ