ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Σοκ με Φορτούνη, υπέστη ρήξη χιαστού

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ / ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ / ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Σοκ στον Ολυμπιακό, καθώς οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Κώστας Φορτούνης εδειξαν πως υπέστη ρήξη χιαστού στο φιλικό ματς προετοιμασίας με το Αμβούργο στην Αυστρία.

Πολύ πιο σοβαρός από ότι αρχικά είχε εκτιμηθεί ήταν ο τραυματισμός του Κώστα Φορτούνη στο φιλικό του Ολυμπιακού με το Αμβούργο που διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης (11/7) και ολοκληρώθηκε με το ισόπαλο 1-1.

Ο αρχηγός των ερυθρολεύκων υποβλήθηκε σε εξετάσεις οι οποίες έδειξαν ότι τελικά δεν υπέστη κάκωση στο δεξί γόνατο, αλλά ρήξη πρόσθιου χιαστού δεξιού γόνατος, όπως ενημέρωσε ο Διονύσης Βερβελές στον "Sport24 Radio 103.3".

Σύμφωνα μάλιστα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο τραυματισμός αυτος αναμένεται να κρατησει τον διεθνή μεσοεπιθετικός για ένα διάστημα έξι μηνών εκτός δράσης.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ / ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ / ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Θυμίζουμε πως στις 23 Ιουλίου ο Ολυμπιακός αντιμετωπίσει τη Βικτόρια Πλζεν στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο τραυματισμός μάλιστα αυτός έρχεται σε μία περίοδο που ο 27χρονος Τρικαλινός μεσοεπιθετικός ήταν σε τρομερή αγωνιστική κατάσταση, προερχόμενος απο μία εξαιρετική σεζόν με τους Πειραιώτες και έχοντας βάλει πρόσφατα την υπογραφή του σε συμβολαιο συνεργασίας διάρκειας τεσσάρων ετών με τον Ολυμπιακό.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: Γύρισε από Αυστρία και φουλάρει τις μηχανές ενόψει Βικτόρια Πλζεν
Τσιμίκας: "Όσο πιο έτοιμοι γίνεται στο Ευρωπαϊκό ματς"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ