ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Θέλει Σλιμανί ο Περέιρα"

"Θέλει Σλιμανί ο Περέιρα"

Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Ισλάμ Σλιμανί βλέπουν οι Πορτογάλοι, υποστηρίζοντας πως τον επιθετικό της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας γνωρίζει καλά και θέλει ο Βίτορ Περέιρα.

Είναι γνωστό πως ο Ολυμπιακός κινείται για επιθετικό ενόψει της θερινής μεταγραφικής περιόδου, με τον Γκουίντο Καρίγιο της Εστουντιάντες να είναι μια εξόχως ενδιαφέρουσα αλλά και συνάμα δύσκολη περίπτωση.

Στους Πειραιώτες έχουν προταθεί αρκετοί παίκτες για αυτή την θέση, όπως οι Γιον Γκουιντέτι, Ισάκ Μπελφοντίλ και σε αυτούς ίσως πρέπει να προστεθεί και ο Ισλάμ Σλιμανί.

Τα πορτογαλικά ΜΜΕ τις τελευταίες 48 ώρες αναφέρουν ότι τον φορ της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας γνωρίζει πολύ καλά ο Βίτορ Περέιρα και θεωρεί πως ταιριάζει στο αγωνιστικό προφίλ που θέλει να δώσει στον Ολυμπιακό τη νέα σεζόν.

Ο Σλιμανί είναι φευγάτος από την Σπόρτινγκ, παρά το γεγονός ότι φέτος συμμετείχε σε 30 παιχνίδια της ομάδας (2060') με απολογισμό 13 γκολ και 5 ασίστ, ενώ το συμβόλαιο του με τον σύλλογο της Λισσαβώνας ολοκληρώνεται στις 30/6/2017.

Ο 26χρονος, ύψους 188 εκατοστών, στράικερ έχει 36 εμφανίσεις και 14 τέρματα με την φανέλα της Εθνικής Αλγερίας. Σε κάθε περίπτωση ο Ολυμπιακός έχει ως πρώτο στόχο τον Καρίγιο και εφόσον δεν ευδοκιμήσει η υπόθεση του Αργεντίνου επιθετικού, θα στραφεί σε άλλες λύσεις.

Η επόμενη εβδομάδα είναι αποκλειστικά αφιερωμένη στην προετοιμασία για τον τελικό του Κυπέλλου και οι Πειραιώτες θα δώσουν βάρος στα μεταγραφικά μετά τις 23 Μαΐου, οπότε και θα παρθούν οι οριστικές αποφάσεις για το ρόστερ και τις αλλαγές που θα γίνουν.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ