ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στην Καρλσρούη ο Διαμαντάκος

Στην Καρλσρούη ο Διαμαντάκος

Στην Γερμανία και την Καρλσρούη θα συνεχίσει την καριέρα του ο Δημήτρης Διαμαντάκος, ως δανεικός από τον Ολυμπιακό για μια σεζόν.

Και επίσημα παίκτης της Καρλσρούης είναι ο Δημήτρης Διαμαντάκος, όπως άλλωστε ανακοίνωσε ο γερμανικός σύλλογος την Πέμπτη (6/8).

Ο 22χρονος (5/3/1993) φορ θα αγωνιστεί ως δανεικός από τον Ολυμπιακό στην Καρλσρούη την επόμενη σεζόν, την στιγμή που η KSC διατηρεί οψιόν αγοράς για την απόκτηση του παίκτη το καλοκαίρι του 2016.

Η Καρλσρούη έχει ξεκινήσει με δύο ήττες την προσπάθεια της στο πρωτάθλημα και οι άνθρωποι της περιμένουν να βρουν λύσεις στο σκοράρισμα από τον Έλληνα επιθετικό. Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του Γιανς Τοντ, αθλητικού διευθυντή της Καρλσρούης:

"Εδώ και αρκετό διάστημα μας απασχολούσε ο Δημήτρης. Στα μάτια μας είναι ένας πολύ ενδιαφέρον επιθετικός. Είναι νέος σε ηλικία αλλά έχει μεγάλη εμπειρία από την Ελλάδα και δύο συμμετοχές σε επίπεδο Champions League. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που τον έχουμε εδώ μαζί μας".

Στην Καρλσρούη ο Διαμαντάκος

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Διαμαντάκος τόνισε τα εξής για τη νέα περιπέτεια της καριέρας του:

"Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα έχω αυτήν την ευκαιρία στην Καρλσρούη. Είχα και άλλες επιλογές αλλά προτίμησα να έρθω εδώ. Θα προσπαθήσω από την πλευρά μου για το καλύτερο δυνατό προκειμένου να έχουμε μια επιτυχημένη σεζόν".

Ο 22χρονος επιθετικός πήρε την φανέλα με το Νο 9.

Στην Καρλσρούη ο Διαμαντάκος

Την περσινή σεζόν με τον Ολυμπιακό ο Διαμαντάκος είχε συνολικά 17 συμμετοχές με απολογισμό 4 γκολ και 2 ασίστ, ενώ στην καριέρα του μετράει 11 τέρματα σε 54 ματς σε επίπεδο πρωταθλήματος και άλλα 3 γκολ σε 10 παιχνίδια Κυπέλλου.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ