ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στην ευρωπαϊκή λίστα ο Νάτχο, εκτός ο Ευαγγέλου

Rubin's Kazan Bibras Natcho celebrates his goal against Dynamo Kiev, during their Champions League 3rd qualifying round soccer match at Lobanovskiy stadium in Kiev, Ukraine, Tuesday, July 26, 2011.  (AP Photo/Andrey Lukatsky)
Rubin's Kazan Bibras Natcho celebrates his goal against Dynamo Kiev, during their Champions League 3rd qualifying round soccer match at Lobanovskiy stadium in Kiev, Ukraine, Tuesday, July 26, 2011. (AP Photo/Andrey Lukatsky) AP PHOTO/ANDREY LUKATSKY

Ο Μπίμπαρς Νάτχο δηλώθηκε στη λίστα για τα ματς με τη Λουκέρνη, με τον Στέφανο Ευαγγέλου να μένει εκτός. Με το "6" στην πλάτη θα αγωνίζεται ο 30χρονος μέσος.

Ο Μπίμπαρς Νάτχο είναι παίκτης του Ολυμπιακού από τη Δευτέρα (6/8), υπογράφοντας διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Πειραιώτες.

Την Τρίτη (7/8) ο 30χρονος μέσος δηλώθηκε στην ευρωπαϊκή λίστα των "ερυθρολεύκων", έτσι θα είναι διαθέσιμος για τις αναμετρήσεις με τη Λουκέρνη στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League. Ο Νάτχο ουσιαστικά υπολογίζεται για τη ρεβάνς στην Ελβετία, στις 16/9.

Εκτός λίστας για να χωρέσει ο Ισραηλινός, έμεινε ο Στέφανος Ευαγγέλου. Ο Νάτχο θα αγωνίζεται με το Νο 6 στην πλάτη, με τον μέχρι πρότινος κάτοχο του αριθμού, Μαντί Καμαρά, να παίρνει το Νο 4.

Photo credits: eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ