ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σεμέδο: "Ολυμπιακός, το καλύτερο βήμα στην καριέρα μου"

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΡΟΥΜΠΕΝ ΣΕΜΕΔΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΡΟΥΜΠΕΝ ΣΕΜΕΔΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ρούμπεν Σεμέδο υποστήριξε ότι ο Ολυμπιακός είναι το καλύτερο βήμα για την καριέρα του και πως ήθελε έναν σύλλογο με τον οποίο θα μπορούσε να πάρει τίτλους.

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού έκανε ο Ρούμπεν Σεμέδο. Ο 25χρονος Πορτογάλος στόπερ δήλωσε ότι οι "ερυθρόλευκοι" ήταν η κατάλληλη ομάδα για την καριέρα του, θέλοντας να κερδίσει τίτλους.

Το τελευταίο χρονικά απόκτημα του Ολυμπιακού, ανέφερε: " Είμαι χαρούμενος που ήρθα. Τώρα ήθελα ένα σύλλογο που να κερδίζει τίτλους και νομίζω πως αυτό είναι το καλύτερο βήμα στην καριέρα μου. Ήρθα εδώ για να βοηθήσω την ομάδα και περιμένω και την ομάδα να με βοηθήσει για να γίνω καλύτερος παίκτης και καλύτερος άνθρωπος. Περιμένω να κερδίσουμε τους περισσότερους από τους τίτλους που θα διεκδικήσουμε στη χρονιά. Όλοι οι παίκτες θα τα δώσουμε όλα για την ομάδα και ελπίζω να χαμογελάμε στο τέλος της σεζόν".

Για τον Ποντένσε:

"Είναι καλός φίλος και καλός παίκτης".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Σεμέδο: Φεύγει για Πολωνία και πιάνει δουλειά
Επίσημο: Στον Ολυμπιακό ο Σεμέδο
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ